Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pogreb sutra u 15 sati

Utvrđen uzrok smrti Jasmine Dominić, sestra se brani šutnjom

Jasmina Dominić - osmrtnica
Foto: Ivica Beti
1/9
19.02.2019.
u 16:58

Jasminina sestra trebala bi biti ispitana na Županijskom državnom odvjetništvu i privedena na Županijski sud u Varaždinu

Obdukcija tijela Jasmine Dominić počela je danas u 10 sati, a završila je oko 12.30 sati. Njezina sestra Smiljana Srnec (45) trenutačno se nalazi u prostorijamma PU međimurske i čeka se njezino dovođenje u Županijsko državno odvjetništvo i Županijski sud u Varaždinu.

Nakon što je prihvaćen prijedlog o izuzeću odvjetnika Davorina Zlatareka, novi je branitelj Smiljane Srnec odvjetnik Krešimir Golubić. Smiljana Srnec se, prema neslužbenim informacijama, brani šutnjom.

List Međimurje piše da je obdukcijom potvrđeno da je Jasmina umrla nasilnom smrću. Iako se nagađalo da je Jasmina bila trudna, obdukcijom to nije utvrđeno- Tijelo je, piše taj portal, nađeno u zamrzivaču Končar prekriveno crnom vrećom za smeće, plahtom i još jednom vrećom za smeće.

Foto: Ivica Beti

Također, neslužbeno se doznaje kako je uzrok smrti puknuće lubanje nakon više udaraca nepoznatim predmetom.

Posljednji ispraćaj Jasmine Dominić je, kako doznajemo, organizirala majka Katarina koja se vratila iz Njemačke. Navodno je sat vremena bila na policiji i potom puštena kući.

Video: Susjedi o slučaju koji je šokirao javnost

 

Prethodno se čekalo da se obavi obdukcija koja je kasnila jer se tijelo trebalo otopiti prirodnim putem.

Tijelo je bilo u zgrčenom položaju fetusa, a u bolnicu je dopremljeno u zamrzivaču u kojem je i pronađeno.

Glasnogovornik Županijskog državnog odvjetništva u Varaždinu Darko Galić izjavio je kako će Državno odvjetništvo tijekom dana dobiti obdukcijski nalaz.

Dodajmo kako će sutra u 15 sati na groblju u Palovcu biti pogreb Jasmine Dominić. To ujedno znači kako je i službeno potvrđen identitet tijela pronađenog u zamrzivaču.

Video: Susjedi u šoku nakon otkrića tijela u zamrzivaču

 

Podsjetimo, žitelji malog mjesta Palovec u Međimurskoj županiji ostali su zatečeni viješću da je pronađeno tijelo Jasmine Dominić koje je stajalo u zamrzivaču 19 godina. Nestanak je prijavljen 16. kolovoza 2005. godine. Uhićena je 45-godišnjakinja Smiljana Srnec, sestra nestale Jasmine koja s obitelji živi u kući u kojoj je pronađeno tijelo. Pojavila se informacija da je Smiljana priznala ubojstvo, no suprug i odvjetnik demantirali su takve informacije.

– Bio sam sad na policiji i Smiljana nije priznala. Takva je sad situacija. Objavljivane su, kao i do sada, lažne informacije. Tako se pisalo da je tijelo pronađeno jer je isključena struja i da je nešto smrdjelo – rekao je za Večernji Ivica Srnec, Smiljanin suprug.

Odvjetnik Smiljane Srnec kazao je da nije priznala ubojstvo tijekom ispitivanja na policiji. 

Policija o slučaju tijela koje je 19 godina bilo u zamrzivaču

 

Komentara 47

Avatar komentatorx
komentatorx
16:09 19.02.2019.

U toj kući su svi krivi. Pitajte muža što ima reći po tom pitanju. Piše se da ne smije pisnuti od žene. Kad ga se stisne propjevat će.

Avatar anton.filic
anton.filic
14:32 19.02.2019.

Naravno da više ne priznaje, jer kad fiškali vide priliku za zgrnut lovu... Kad bi priznala - sve je gotovo. A ovako suđenje može trajati godinama, a odvjetnički honorarčeki rastu i rastu. Mi smo bolesno društvo, samo to ne želimo priznati.

VJ
vjekoslavkatalina
10:17 19.02.2019.

ja mislim da se tamo svi boje smiljane..i policija

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije