Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STOČARI OČAJNI

Sve se više strahuje od nestašice: Uvozna svinjetina uskoro će biti skuplja nego domaća

08.02.2023.
u 07:25

Proizvođači najavljuju da nam tek sada slijedi povećanje cijena mesa, i to kao posljedica nestašica ne samo kod nas, nego i u Europi

Komentara 30

BU
burza
08:17 08.02.2023.

Ne sirite paniku bez veze

Avatar NJUŠKALO
NJUŠKALO
15:42 08.02.2023.

Sve smišljeni potezi da se poremeti tržište i da dođe do nekontroliranog podizanja cijena. Nabava i prodaja je složen proces te ako se radi pošteno onda trgovački menadžment mora jako kvalitetno i odgovorno poslovati tj. ulagati u resurse ,načini kreditiranja, sklapati ugovore sa dobavljačima o količinama i cijenama nabave, predkalkulacija-ulazna kalkulacija, dobavnim terminima, asortimanu, broju dobavljača, uz što manje gubitke robe u skladištenju (kvar, lom, istek) da bi bili konkurentni. Zato je lov u mutnom ipak zlatna koka.

TA
Tarantula
08:05 08.02.2023.

Ukinite poticaje jer nemaju smisla...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije