Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
položio zakletvu

Službeno: Bora Čorba i drugi put postao četnički vojvoda

bora čorba
Arhiv VL-a
28.09.2012.
u 08:19

Nakon što je od starijih vojvoda dobio plaketu i kokardu, okolni zafrkanti s kokardama zapitali su Boru Čorbu hoće li s kokardom i u Zagreb, na što je odgovorio da će se "u Zagrebu jako obradovati njegovoj novoj tituli"

Frontmen beogradske Riblje čorbe Bora Đorđević jučer je, na Krstovdan, u crkvi svetog Ilije Proroka u selu Ba položio zakletvu i drugi put dobio titulu četničkog vojvode, javlja beogradski Alo!

Nakon što je od starijih vojvoda dobio plaketu i kokardu, okolni zafrkanti s kokardama zapitali su Boru Čorbu hoće li s kokardom i u Zagreb, na što je odgovorio da će se "u Zagrebu jako obradovati njegovoj novoj tituli".

– Moje su obveze iste kao i prije, bavit ću se rock-glazbom, održavat ću koncerte na kojima ću propagirati Srbiju i srpstvo. Ne moram uvijek nositi odoru četničkog vojvode, dakle neću nositi kapu ni kokardu, ali grb koji imam na ruci, njega nosim – rekao je novopečeni vojvoda.

U trenutku kada je Đorđević službeno proglašen za četničkog vojvodu, iz puške su ispaljena tri metka, a na svečanom ručku svirale su se gusle i "Marš na Drinu“, a tada su svi vojvode ustali na noge. Vojvoda Miša Draić pozdravio je Boru istaknuvši da mu je žao što se ovako nešto nije dogodilo puno prije.

Svi članovi ravnogorskog četničkog saveza, a bilo ih je stotinjak, čestitali su čuvenom glazbeniku i poklonili mu odoru, opisuje detalje ovog čina novinar tabloida Alo!

>>Dvostruki četnički vojvoda Bora Čorba nada se svirci u Hrvatskoj

Komentara 26

KR
krapinek
09:33 28.09.2012.

nadam se da nikad više neće doči u hrvatsku

DU
Deleted user
10:36 28.09.2012.

Ne mogu komentirati, jer clanak nisam procitao niti hocu. Vidio sam fotku i procitao naslov, na sto mogu samo reci FUJ. Ne znam za koga ste ovo pisali?

1M
1Miskec
08:49 28.09.2012.

Ne razumem zasto vas interesuje ludovanje pijane rulje? Ni jedan ozbiljan dnevni list u Srbiji ovakvoj budalastini ne pridaje vaznost. Grupa proverenih i neizlecivih alkoholicara sebe promovise, nicim izazvani. Bora Djoredjevic, nekdasnji roker, a danasnji alkoholicar, povremeno narkoman, je eklatantan primer mladima, "kako unistiti sebe". Intelektualna Srbija se stidi ovakvog dna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije