Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVE JE SNIMLJENO

Skinuo se gol pred kamionom za dezinfekciju, ali uskoro je požalio: Operi mi gu***u

Foto: Live Leak
18.05.2020.
u 23:07

Susjedi su uz smijeh, naravno, sve snimali, a video je na Live Leaksu u vrlo kratkom roku postao viralan.

Urnebesan video iz Santiaga, glavnog grada Čilea, obišao je svijet u ponedjeljak navečer. Naime, jedan tamošnji stanovnik skinuo se gol u trenutku dok je kamion vodenim topovima dezinficirao i čistio ulice, a sve s namjerom da se i on sam malo opere.

"Gdje bježiš, operi mi stražnjicu malo", viknuo je podrugljivo muškarac očito protestirajući zbog epidemioloških mjera.  No, baš u tom trenutku s nekoliko desetaka metara vodeni šmrk ga je cijeloga okupao i odbacio u daljinu.

Susjedi su uz smijeh, naravno, sve snimali, a video je na Live Leaksu u vrlo kratkom roku postao viralan.

Ključne riječi

Komentara 1

ZA
zajebanti
12:32 19.05.2020.

Dosta im korone, zeljni ljudi zabave.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije