Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivanska

SKINI festival: Za zabavu i smijeh godine nisu važne

skini festival
Damir Špehar/PIXSELL
14.01.2014.
u 14:44

Trodnevni SKINI kazališni festival od 17. do 19. siječnja u Domu kulture Ivanska ponuditi će šest predstava

Nezavisna udruga mladih Ivanska iznova će, šesti puta u nizu, biti domaćin popularnog SKINI kazališnog festivala "San kazališne ivanske noći".

Ovog puta SKINI će trajati tri dana (od petka do nedjelje) te će ponuditi pet predstava i jednu stand up komediju, a gostovati će komičarka Marina Orsag, Bjelovarsko kazalište, zagrebački Tetar G, Amatersko kazalište Josip Badalić iz Križ, scenska grupa Komedija Tomaš, a posebno će biti zanimljiv spoj mladosti i iskustva, odnosno mladih Ivanske i Doma umirovljenika Bjelovar.

Uz podršku Općine Ivanska osiguran je slobodan ulaz za sve, a nadalje i dobra zabava, te puno smijeha.

>>Izazovna Mila Elegović pokrenula glumačko osvajanje Bjelovara

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije