Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sisak

Mladić poginuo u lovu, uhićen organizator

puška
Marko Jurinec/PIXSELL/Ilustracija
21.12.2015.
u 13:06

Mladić je nakon teškog ranjavanja u lovu u jučer oko 14.15 sati, hitno prebačen u sisačku Opću bolnicu, ali je podlegao ozljedama.

Još nisu poznate sve okolnosti pogibije 23-godišnjeg lovca u državnom lovištu na području Martinske Vesi u nedjelju, a policija je uhitila 53-godišnjaka koji je, po neslužbenim informacijama, organizirao lov.

Mladić je nakon teškog ranjavanja u lovu u jučer oko 14.15 sati, hitno prebačen u sisačku Opću bolnicu, ali je podlegao ozljedama. 

Kako je priopćeno iz Policijske uprave sisačko-moslavačke, u vezu s tim događajem dovodi se 53-godišnjak koji je uhićen i nad njim se provodi kriminalističko istraživanje, a očevid na mjestu nesreće provodi državni odvjetnik. Naime, zbog mraka i guste magle, jučer je mjesto nesreće samo osigurano, a očevid je počeo danas ujutro.

Neslužbeno se doznaje kako je stradali mladi lovac Tomislav Fintić, a uhićeni je organizator .

>> U lovu smrtno stradao 23 - godišnjak

Komentara 8

NI
niksakrulj
22:25 21.12.2015.

slusaj ti meerkat nemoj blatit sve lovce i stavljat ih zajedno u kos ,prvo pogledaj sebe pa onda pisi

ME
meerkat
13:56 21.12.2015.

"Lovci su hrpa naoružanih idiota koji kroz šumu traže put do najbliže birtije." Baš mi ga je žao :)))))

Avatar Vigo__the__Carpathian
Vigo__the__Carpathian
08:24 22.12.2015.

A slusaj i ti kruljac,trebalo bi vas sve staviti u vrece a ne u kos! :-))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije