Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vojna prijetnja

Rusija jača snage na Arktiku: 'Dopremamo nove borbene avione'

borbeni avion
Press Association/PIXSELL, ilustracija
21.06.2015.
u 14:33

Prije nekoliko dana Rusija je objavila da su na Arktiku vojne bespilotne letjelice krenule sa izviđačkim akcijama

Novi ruski detektori radara su postavljeni na otocima u Arktičkom oceanu, dok će ubrzo u rusku "sjevernu regiju" biti dopremljeni i novi borbeni avioni, objavilo je rusko Ministarstvo obrane, piše RT.

- Mnogo smo govorili o jačanju ruske snage na Arktiku. Sada smo dopremili novu opremu na otoke u Arktičkom oceanu - kazao je zamjenik zapovjednika ruske protuzračne obrane Kirill Makarov.

Bespilotne letjelice već izviđaju

Dodao je da je sve napravljeno kako bi Rusija mogla zaštititi svoje interese na Arktiku.

Prije nekoliko dana Rusija je objavila da su na Arktiku vojne bespilotne letjelice tipa Takhion and Eleron-3 krenule sa izviđačkim akcijama i praćenjem letova na tom prostoru.

>>'Sramotno je što Europa nije više pomogla Ukrajini'

>>Amerikanci, ne miješajte se. Rat će biti neizbježan!

Komentara 67

MA
magicsipper
15:12 21.06.2015.

Novi ruski detektori radara ......a sto rade ti detektori radara, otkrivaju radare, ..opet google translate...

MA
malitrn
15:50 21.06.2015.

ma koja šugava nato propaganda i okretanje istine i stvarnosti naopačke.Ameri kolju po cijelom svijetu, uništavaju život pomoču GMO-a, cjepivima, dužničkim ropstvom, uskoro nano tehnologijom i tko zna čime sve ne, a Rusija koja se brani je prijetnja. Užas pod firmom demokracije i ljudskih prava !!!!

MA
magicsipper
14:55 21.06.2015.

hahaaa, ajde pisi malo o onom ekonomskom forumu u petrogradu, dosli svi koji nesto znace u svjetskoj ekonomiji I industriji I sklapaju ne milionske nego milijarderske contracte a odje ni slova. jadnici jadni, zar ne vidite da prave i da su napravili majmune od vas.prva vasa danke Deutschland. sklopili ugovor sa rusima o gradnji naftovoda od rusije do njemacke preko baltika. ili ovo..americki prijatelji...."Companies from all over the world are still willing to cooperate with Russia, Russia and Saudi Arabia ink nuclear energy deal, exchange invites" oni prave nuklearne dilove a vi podrepasi ne smijete ni tresnje rusima prodavat.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije