Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OČEVID U TIJEKU

Putnički vlak naletio na osobno vozilo, nema ozlijeđenih

nesreća
Tomislav Miletic/PIXSELL/Ilustracija
24.12.2018.
u 18:10

Na ovom pružnom prijelazu nema branika, ali je označen Andrijinim križem i svjetlosnom signalizacijom

Putnički vlak koji prometuje između Vinkovaca i Zagreba udario je, oko 16,45 sati, na pružnom prijelazu u Vidrenjaku kod Velike Ludine, u osobni automobil. Srećom ozlijeđenih nije bilo već je nastala materijalna šteta.

Na ovom pružnom prijelazu nema branika, ali je označen Andrijinim križem i svjetlosnom signalizacijom te je, unatoč tome, vozač neoprezno pokušao prijeći preko pruge.

Pogledajte video: Prometne kazne - stiže stroži zakon o sigurnosti u prometu

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
09:31 25.12.2018.

Kaj god! Naslov uopće ne odgovara činjenicama. Naime, koliko je vidljivo iz teksta vijesti, za nesreću je kriv vozač osobnog vozila jer je, ne obazirući se na postojeću signalizaciju, naumio prijeći preko pruga onda kad to nije smio. Dakle, vozač je svojim vozilom podletio pod vlak., a ne da je vlak naletio na automobil. Oh, kako je modernoj hrvatskoj novinarskoj čeljadi teško shvatiti najobičnije i očite stvari!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije