Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SMRT NA CESTI

Mladić (32) poginuo u prometnoj nesreći u Sisku

Sisak: Muškarac poginuo u prometnoj nesreći
Foto: Edina Zuko/PIXSELL
1/6
23.12.2018.
u 18:24

Cesta prema Sunji iz smjera Siska otvorena je za promet

Mladić (32) poginuo je u prometnoj nesreći koja se u nedjelju 23. prosinca oko 14.25 sati dogodila u Novoselskoj ulici kod kućnog broja 35, priopćila je sisačka policija. 

U prometnoj nesreći sudjelovala su dva osobna automobila, a očevid je u tijeku. Cesta prema Sunji iz smjera Siska otvorena je za sav promet. 

Ključne riječi

Komentara 4

IL
ivan.lorkovic.zg
19:19 23.12.2018.

A MUP bi samo starce na pregled. Psihijatar treba testirati mlade i ako netko izjavi "da je vožnja preko 200 km na sat čisti seks" odmah s njim u novi odjel Vrapča. Mi zreliji radi seksa prvo zaustavimo auto.

Avatar Django
Django
16:47 23.12.2018.

Stiže tužba iz Googla, za preuzimanje fotografije preko aplikacije Google Earth, naravno, bez pitanja i bez plaćanja naknade za autorska prava. Nadam se da će redakcija Večernjeg zabavnika tu sumicu novca odbiti od plaće autora, koja je ionako prevelika bez obzira kolika bila.

Avatar HajdukLika
HajdukLika
21:14 23.12.2018.

Obadvije kabine automobila ostale su stabilne. Dakle, opet pogibelj zbog nekorištenja pojasa ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije