Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PP MEDVEDNICA

Pridružite se sportašima i njihovim ljubimcima na prvom hrvatskom PET TREKKINGU!

17.09.2019.
u 15:34

Osim humanitarne poruke organizatori prvog hrvatskog Pet Trekinga žele potaknuti sve vlasnike kućnih ljubimaca u gradu Zagrebu, ali i čitavoj Hrvatskoj da više vremena posvete kretanju i boravku u prirodi sa svojim ljubimcima

Ove subote, 21. rujna omiljeno zagrebačko izletište PP Medvednica ugostit će prvu humanitarno sportsko rekreativnu utrku za vlasnike pasa i ostalih kućnih ljubimaca - Pet Trekking. Ovo jedinstveno događanje održava se pod sloganom 'Hodajmo za one koji ne mogu', a cilj mu je prikupiti sredstva za liječenje pasa štićenika Udruge za zaštitu životinja Noina Arka koji su zbog raznih oštećenja i zdravstvenih tegoba trenutno nepokretni. 

Osim humanitarne poruke organizatori prvog hrvatskog Pet Trekinga žele potaknuti sve vlasnike kućnih ljubimaca u gradu Zagrebu, ali i čitavoj Hrvatskoj da više vremena posvete kretanju i boravku u prirodi sa svojim ljubimcima. 

>>> Pogledajte poziv Damira Martina na Pet Trekking

O tome koliko je ova tema važna govori i velik broj sportaša i osoba iz javnog života koji su se odazvali pozivu organizatora i pridružit će se Pet Trekkingu, a to su: Marijo Možnik, Aleksandar Petrović, Tin Srbić,  Robert Prosinečki, Ratko Štritof, Slaven Rimac, Filip Krušlin i brojni drugi. Svi oni sudjelovat će u ovoj akciji i družiti se sa sudionicima i njihovim ljubimcima, dok će moderator ovog humanitarno sportskog događanja biti još jedno veliko ime domaće sportske scene, omiljeni sportski komentator Božo Sušec!

>>> Pogledajte poziv Aleksandra Petrovića na Pet Trekking

Natjecateljski karakter Pet Trekkinga samo je simbolične prirode pa će tako nagrade za trud zaslužiti svi sudionici. Start utrke bit će označen u 11.00 sati na lokaciji Šestinski Lagvić, a cilj će biti na tri kilometra udaljenoj lokaciji Kraljičin Zdenac. Natjecatelji će na samoj stazi proći i nekoliko stanica na kojima su sponzori pripremili okrjepu za njih i njihove ljubimce. 
Prava zabava počinje na Kraljičinom Zdencu gdje će od 12.00 do 18.00 sati svi posjetitelji i njihovi ljubimci moći uživati u vrlo zanimljivom zabavnom programu:

-    Djeca će moći sudjelovati u sportskim radionicama koje će voditi naš proslavljeni sportaš Marijo Možnik. 

-    Ministarstvo obrane Republike Hrvatske održat će vrlo impresivnu prezentaciju vještina vojno policijskih pasa. 

-    Vlasnici kućnih ljubimaca moći će se posavjetovati s Veterinarima o zdravlju svojih ljubimaca 

-    Udruga za zaštitu životinja Noina Arka prikupljat će sredstva za svoje štićenike, a neke od njih imat ćemo priliku i upoznati.

Pet Trekking podržavaju i brojna druga velika imena hrvatskog sporta: Ivica Kostelić, Željko Krajan, Igor Vori, Dubravko Šimenc, Braća Sinković, Perica Bukić i Damir Martin, a svi vas oni pozivaju da se odazovete na ovu lijepu akciju, provedete prekrasan dan u prirodi sa svojim dvonožnim i četveronožnim prijateljima i učinite tako dobro djelo za sebe, ali i za one kojima je to neophodno potrebno. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije