Naslovnica Vijesti Hrvatska

Predsjednicu bombardirali pitanjima, ona primila mikrofon i iznijela svoj stav

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović danas je oštro osudila djelovanje Ministarstva vanjskih i europskih poslova zbog toga što nije izvijestilo javnost o Marakeškoj deklaraciji o zakonitim migracijama i što sada izaziva prijepore oko toga dokumenta
05. studenoga 2018. u 14:27 119 komentara 6216 prikaza
Kolinda Grabar - Kitarović
Foto: Screenshot/N1

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović danas je novinarima odgovarala na pitanja o Marakeškoj deklaraciji.

Kolinda Grabar-Kitarović Sukob Pantovčaka i Vlade Predsjednica podržava cjelovito rješenje za migrantsku krizu

Reporter N1 Hrvoje Krešić inzistirao je na objašnjenju odgovora. Predsjednica je u jednom trenutku primila mikrofon kako bi sve pojasnila.

Podsjetimo, predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović danas je oštro osudila djelovanje Ministarstva vanjskih i europskih poslova zbog toga što nije izvijestilo javnost o Marakeškoj deklaraciji o zakonitim migracijama i što sada izaziva prijepore oko toga dokumenta. Odgovarajući na pitanja novinara, predsjednica države MVEP je okrivila za to što je javnost zbunjena Marakeškom deklaracijom. 

"Ministarstvo vanjskih i europskih poslova koordinator je pregovora i nije odradilo svoju zadaću. Umjesto da objavljuju moju korespondenciju, imali su obvezu informirati građane o čemu je riječ. Nisu odradili svoju zadaću", rekla je predsjednica.

Pogledajte video predsjednice Grabar-Kitarović u Afganistanu: 

[video: 26412 / ]

 

Iskusi adventsku Hrvatsku
DOŽIVLJAJ NA DAR
Iskusi adventsku Hrvatsku: Donosimo kompletan vodič kroz dobru zabavu

A1 izdvaja za Vas

  • Marko1337:

    Mogla ga je tim mikrofonom i po glavi, jer bagra parazitska novinarska i njihovi gazde se bave politkiantsvom u službi komunjarske partije, a ne korektnim istraživanjem i izvještavanjem javnosti.

  • Hrvatska:

    Koja kraljicaa! Koli legendo samo jako po crvenim novinarima!

  • mica1111:

    ...novinar je bio izuzetno neugodan,ona nije otela već uzela mikrofon,jer joj je mikrofonom stalno išao po nosu.Pa nije ga ukrala,vratila mu ga je...Novinar je bio izuzetno bezobrazan.Ona mu je rekla ...sad ste mi rekli 5 pitanja,a on njoj,pa odgovorite na svih pet...