Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Marakeška deklaracija

Predsjednicu bombardirali pitanjima, ona primila mikrofon i iznijela svoj stav

Kolinda Grabar - Kitarović
Screenshot/N1
Autori: Hina, Vecernji list
05.11.2018.
u 14:27

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović danas je oštro osudila djelovanje Ministarstva vanjskih i europskih poslova zbog toga što nije izvijestilo javnost o Marakeškoj deklaraciji o zakonitim migracijama i što sada izaziva prijepore oko toga dokumenta

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović danas je novinarima odgovarala na pitanja o Marakeškoj deklaraciji.

Reporter N1 Hrvoje Krešić inzistirao je na objašnjenju odgovora. Predsjednica je u jednom trenutku primila mikrofon kako bi sve pojasnila.

Podsjetimo, predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović danas je oštro osudila djelovanje Ministarstva vanjskih i europskih poslova zbog toga što nije izvijestilo javnost o Marakeškoj deklaraciji o zakonitim migracijama i što sada izaziva prijepore oko toga dokumenta. Odgovarajući na pitanja novinara, predsjednica države MVEP je okrivila za to što je javnost zbunjena Marakeškom deklaracijom. 

"Ministarstvo vanjskih i europskih poslova koordinator je pregovora i nije odradilo svoju zadaću. Umjesto da objavljuju moju korespondenciju, imali su obvezu informirati građane o čemu je riječ. Nisu odradili svoju zadaću", rekla je predsjednica.

Pogledajte video predsjednice Grabar-Kitarović u Afganistanu: 

 

Komentara 106

HR
Hrvatska
15:02 05.11.2018.

Koja kraljicaa! Koli legendo samo jako po crvenim novinarima!

MA
Marko1337
14:39 05.11.2018.

Mogla ga je tim mikrofonom i po glavi, jer bagra parazitska novinarska i njihovi gazde se bave politkiantsvom u službi komunjarske partije, a ne korektnim istraživanjem i izvještavanjem javnosti.

DS
ds
15:07 05.11.2018.

Kako je ovaj King Kong novinar neodgojen.Pitam se gdje je bilo osiguranje?Pomislio sam da ce je udariti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije