Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
usred noći

Požega: Pao strop u staračkom domu, nitko nije ozlijeđen

pao strop u domu za starije u požegi
Foto: Duško Mirković/PIXSELL
1/3
12.05.2010.
u 09:19

Nova zgrada građena je prije godinu dana, a uzroci pada stropa još se istražuju.

Komentara 3

MO
Moskvich
18:19 12.05.2010.

A što mislite zašto se srušio , mislim da to i lud zna da se strop srušio zbog nekvalitetno izvedenih radova ,a nekvalitetno je izvedeno zbog toga što radove ne izvode oni koji su dobili posao na namještenom natječaju ,negogo isti ustupi drugom uz postotak zatim on ustupi trećen uz postotak a ovaj da bih završio radove i da bi nekako pokrio troškove ugradjuje nekvalitetne materijale i u što kraćem vremenu ...zati se dobiju vidjeni rezultati ,to je stara priča a svi se prave englezi ,da ne uvredim ljude

SK
santa klaus
15:08 14.05.2010.

A di je ravnateljica?Na bolovanju???Hhahaha-Umjesto da se konačno zaposli nekoga normalnoga za ravnatelja, oni zaposle osobu koja je svuda dobila otkaz zbog nerada i vječnog bolovanja.Pa šta se sve može kod nas?!

AD
adan
21:13 14.05.2010.

santa klaus ..pa zato je i dobila posao..kao nagradu za nerad..moći će u miru kartati online..vremena ima ,a starci tihi..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije