Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE ZNA MU SE IDENTITET

Poginuo u eksploziji bombe, sumnja se na samoubojstvo

očevid
Foto: Petar Glebov/PIXSELL/Ilustracija
19.09.2016.
u 15:30

Nakon očevida njegovo tijelo prevezeno je na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku radi obdukcije i utvrđivanja identiteta

Muškarac, čiji identitet za sada nije utvrđen, poginuo je u nedjelju oko 17.30  u eksploziji. Dogodilo se to u napuštenom objektu u Drinskoj ulici u Zagrebu.  Policija  je  provela  očevid, a po onom što je za sada utvrđeno, najvjerojatnije se radi o samoubojstvu.

Pretpostavlja se da je muškarac aktivirao ručnu bombu. Njegovo tijelo je nakon očevida prevezeno na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku radi obdukcije i utvrđivanja identiteta.

> > Zbog novca zaprijetio i upucao poznanika, zatim počinio samoubojstvo

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar megatronman
megatronman
17:05 19.09.2016.

Fakat. Blade Runner dobro kaže. Ja sam rođeni Zgb također. Cijeli život u Maksimiru. Nemam pojma o ulicama npr. u Malešnici ...

Avatar adko49
adko49
20:25 19.09.2016.

Blade_Runner i megatronman kupite si mapu Zagreba pa trazite ulicu!

DU
Deleted user
16:05 19.09.2016.

Bez želje da naljutim nekoga... Zg je metropola, ne bi bilo loše navesti kvart.. ja sam rođ Zgb, ali nije me sram priznati da ne znam sve ulice u svom gradu (nekima su i mijenjali nazive i svašta nešto)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije