Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INAUGURACIJA U SAD-U

Plenković također čestitao Bidenu i Harris: 'Veselim jačanju naših bilateralnih odnosa i savezništva'

Zagreb: Sabor o izmjenama i dopunama Zakona o obnovi zgrada oštećenih potresom
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/6
20.01.2021.
u 18:54

Uputio je i čestitke novom predsjedniku Bidenu i potpredsjednici Harris

Osim predsjednika Zorana Milanovića, inaoguraciju novog predsjednika SAD-a komentirao je i premijer Andrej Plenković, govoreći kako se veseli ''jačanju bilateralnih odnosa'' Hrvatske i SAD-a.

- Čestitke predsjedniku Joe Bidenu i potpredsjednici Kamali Harris. Hrvatska i SAD su države prijatelji i partneri, kazao je Plenković na svom Twitteru.

- Također se veselim i jačanju naših bilateralnih odnosa i našeg savezništva, govori.

Komentara 4

SO
Sobrudolf
23:42 20.01.2021.

A gdje nestade moj komentar?

DU
Deleted user
22:39 20.01.2021.

Plenkoviću hrvatska je gotova u bankrotu i da u Hrvatsku dođe neka ozbiljna tvrtka nema ju tko popuniti u državi je sve manje građana korona ne naj manji problem u državi je puno većih problema koje su stvorili vladajući

Avatar Cura_iz_Zadra
Cura_iz_Zadra
07:35 21.01.2021.

"Tavan heroj je i prijatelj i Amerike ... stipkanje dupeta za sve ..balkanski kocijaši i sluge nastavljaju tradiciju....................... balkanci, ..................vjecite sluge se i dalje klanjaju gospodaru...........!!!........Kolinda kaže da je Trump u pravu kad traži da se više novca troši na vojsku

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije