Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREMIJEROVA ČESTITKA

Plenković: Neka nas najradosniji kršćanski blagdan nadahne optimizmom i snagom

Andrej Plenković, Predsjednik Vlade Republike Hrvatske
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/3
24.12.2023.
u 12:53

Božić nas, istaknuo je Andrej Plenković, potiče na susretljivost, razumijevanje i darežljivost prema bližnjima, osobito onima koji trebaju pomoć i solidarnost

Predsjednik Vlade Andrej Plenković uputio je božićnu čestitku hrvatskim građanima u domovini i inozemstvu te poželio da najradosniji kršćanski blagdan nadahne sve optimizmom i snagom te donese obilje mira i veselja te obiteljskog i prijateljskog zajedništva.

''Dragi sugrađani, drage Hrvatice i Hrvati u domovini i inozemstvu, u ovo blagdansko vrijeme, u ime Vlade i u svoje osobno želim vam od srca čestitati Božić. Neka vama i vašim obiteljima donese radost, vedrinu i zajedništvo", proučio je Plenković.

Božić nas, istaknuo je, potiče na susretljivost, razumijevanje i darežljivost prema bližnjima, osobito onima koji trebaju pomoć i solidarnost.

VEZANI ČLANCI:

"Neka nas najradosniji kršćanski blagdan nadahne optimizmom i snagom u ispunjavanju predstojećih zadaća kako bismo zajedno gradili još uspješniju Hrvatsku. Svima vama želim obilje mira i veselja te obiteljskog i prijateljskog zajedništva. Sretan vam i blagoslovljen Božić!", napisao je Plenković u božićnoj čestitki.

VIDEO Plenković najavio paket potpore umirovljenicima: Obuhvatit će oko 830.000 građana

Komentara 13

PE
Penkalar
13:37 24.12.2023.

Jos jedna prodaja bajki od "naseg dragog" AP.

Avatar Tombstone
Tombstone
17:15 24.12.2023.

Ne zna stara komunjara da je najveci krscanski blagdan Uskrs....

PE
Penkalar
17:45 24.12.2023.

HDZ-a se pise malim slovom, hrvatskom narodu se pise malim slovom, znadete se pise znate, zemlja se pise malim slovom, izmedju recenica se ostavlja razmak, a na kraju recenice se stavlja tocka...... Uopce me ne cudi da si obozavatelj HDZ-a, siguran sam da kraj tvoje kuce niti asvalta nema.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije