Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bizarna situacija

Pedofil mislio da ide na spoj s 13-godišnjakinjom, nije očekivao tko će ga dočekati

adam bushell
12.05.2016.
u 19:11

– Rekao je da ne bi mogao imati seksualni odnos s djevojčicom njezine dobi, no u istom razgovoru rekao je, ako će imati seksualni odnos, da će prema njoj biti nježan – dodao je tužitelj

Dostavljač pizze Adam Bushell upleo se u zamku o kakvoj nije mogao ni sanjati. Naime, 25-godišnjak preko WhatsAppa dogovarao je spoj s 13-godišnjakinjom, no umjesto s djevojčicom perverzni mladić cijelo vrijeme dopisivao se s lovcem na pedofile.

Sve mu je postao sumnjivo nakon što ga je na mjestu na kojem se trebao naći s djevojčicom dočekala policija. Nakon što je priveden, uslijedilo je i suđenje.

Tužitelj Neil Pallister na sudu je kazao da je Bushell od ''djevojčice'' tražio gole fotografije, a njoj je zauzvrat poslao svoju fotografiju bez košulje.

– Rekao je da ne bi mogao imati seksualni odnos s djevojčicom njezine dobi, no u istom razgovoru rekao je, ako će imati seksualni odnos, da će prema njoj biti nježan – dodao je tužitelj.

Zbog zavođenja maloljetnice i planiranja seksualnog odnosa s njom Bushell je osuđen na 16 mjeseci zatvora, a ovo mu navodno nije prvi ovakav prijestup.

Osim zatvorske kazne, Bushellovo ime idućih deset godina ostat će upisano i u registru seksualnih prijestupnika.

>>Turski nastavnik osuđen na 508 godina zatvora jer je zlostavljao 10 maloljetnika

Komentara 22

DU
Deleted user
21:42 12.05.2016.

kastrirati

Avatar Idler 3
Idler 3
22:20 12.05.2016.

U izbu s veeelkim, nabildanim i nasilnim crncem...homoseksualnih sklonosti >;-))

DM
dr_max
22:33 12.05.2016.

Lovac na pedofile??? Bilo bi bolje duga devetka!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije