Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISTRAGA U TIJEKU

Palicama napali grupu mladića iz Nizozemske: Policija uhitila dvojicu Zadrana

Napad u Zadru
22.08.2019.
u 21:57

Nakon kriminalističkog istraživanja će policija utvrditi okolnosti incidenta.

Dva muškarca iz Zadra, u dobi od 38 i 32 godine, su privedeni i osumnjičeni za fizički napad na grupu turista iz Nizozemske. Sve se dogodilo oko pet sati ujutro u ulici Stratica kad je skupina mladića izlazila iz klubova "Ledani" i "Svaroga". Napadnuti su bili 23-godišnji Nizozemac, Robert Čupić, njegovi prijatelji D.S. (25), J.W. (25) i rođak V.P. (22).

- Moj brat Robert Čupić, moj rođak V. P. i moji prijatelji D.S. i J.W. su napadnuti u Zadru ujutro nakon izlaska kod Ledane i Svaroga, to je kod pet bunara. To je bilo oko 5 ujutro. Rođak je otišao po auto, i dok su ostali čekali njega, dvojica zaštitara su prošli kraj njih i rekli im da smanje glas i da odmah idu kući. Na to je moj brat odgovorio da će kući za nekoliko minuta i da pričaju normalno. Na to je jedan od dva zaštitara odgovorio "da ne jede govna i da odmah ide kući". Na to je moj brat odgovorio da oni jedu govna i da idu kući za par minute. Na to je zaštitar izvukao palicu iz džepa i krenuo prema njemu- rekao nam je Tomislav Čupić, brat napadnutog  Roberta.

Policija ih je uhvatila do podne danas, kažu da su poznati kod njih i da ne znaju jesu li ili nisu zaštitari.

- Ovaj drugi zaštitar se pojavio i rekao mom bratu da se treba izviniti njima, u to je prijatelj D.S. došao između da smiri stanje, a ovaj s palicom ga je opalio po leđima i momak je pao. Palica je pala i moj brat je htio nogom odgurati palicu da je ne mogu koristiti. Nije mu uspjelo i sjeo je u auto. Oni su silom otvorili vrata pa ga udarila dva puta šakom u lice i nastavili udarati po automobilu. To se sve brzo desilo, i oni su počeli trčati i nestali su- rekao nam je Tomislav.

U tijeku je kriminalističko istraživanje, a nakon toga bit će poznati detalji ovog incidenta.

- Jedan prijatelj je uspio uslikati dvojicu kako su mog brata htjeli izvući iz auta. Kad su prijatelji i rođak htjeli smiriti i spasiti brata, ovi su pobjegli- kazao je brat napadnutog Roberta.

Ključne riječi

Komentara 26

TR
tramontana
22:51 22.08.2019.

TReba poznavati slučaj, jer svatko će imati svoju priču. Ima itekako i turista koji znaju izazivati, provocirati, jer i među tim ružama ima i trnja. Ispred mojega stana su koncesionari stavili neke gumene brijegove, grede, trampoline i druge gluposti. Tu nema noću ni jedan moment mira. Bude skupina od desetak , dvadesetak, tako ako želiš usnuti jedino sa zatvorenim prozorom. Ni redara ni policije, a što ako jednoga dana nekom od susjeda pukne...

RI
Rizlman
00:54 23.08.2019.

Njihova verzija priče je dakle da su galamili u 5 ujutro i da im je lijepo rečeno da se stišaju i idu kući nakon čega su se oni počeli bahatiti a budući ih je bilo duplo više vjerojatno su i napali ovu dvojicu i izvukli deblji kraj pa sad kmeče. Osim toga, zašto je jednom "Nizozemcu" navedno puno ime i prezime a ostalima samo inicijali? Valjda da se ne vidi kakvi su to "Nizozemci", na primjer ovaj D. S. aka Demir Salihović itd.

DU
Deleted user
23:21 22.08.2019.

Ovo je njihova verzija, a druga strana price gdje je ???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije