Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZA COVID ODJEL

Otkazan humanitarni koncert koji se večeras trebao održati u Dubrovniku

Dubrovnik: Tradicionalni božićni koncert u hotelu Lacroma
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
1/3
28.12.2021.
u 17:41

Na koncertu je trebala nastupati i poznata pjevačica Tereza Kesovija, kao i Dubrovački simfonijski orkestar te ženska klapa F.A. Linđo

Najavljeni Humanitarni koncert za Covid odjel Opće bolnice Dubrovnik koji se danas trebao održati ipak je prekinut, javljeno je iz Grada Dubrovnika. 

Koncert se trebao održati u 20 sati u Valamar Lacroma Dubrovnik hotelu. Kako govore iz Grada, iz bolnice su zatražili odgodu koncerta do 3. veljače 2022. 

- na traženje Opće bolnice Dubrovnik i COVID odjela zbog velikog porasta broja zaraženih otkazuje te će se koncert održati u vrijeme proslave Feste sv. Vlaha - napisali su iz Grada te zahvalili na razumijevanju.  

Na koncertu je trebala nastupati i poznata pjevačica Tereza Kesovija, kao i Dubrovački simfonijski orkestar te ženska klapa F.A. Linđo.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije