Naslovnica Vijesti Otkrijte tajne Lijepe Naše

Odmorite se na tradicionalnom salašu, probajte slavonske mesne i riblje specijalitete te doživite plovidbu Savom u lađi Graničarka

Kod nas će nezaboravno vrijeme provesti parovi i obitelji, a specijalizirali smo se i za team buildinge na kojima možemo ugostiti 800 ljudi, što je više gostiju nego na dvije slavonske svadbe, koje su poznate po svojoj brojnosti
04. rujna 2018. u 09:23 629 prikaza
Gospodarstvo Kereković
Foto: Promo
Pogledajte galeriju 1/14

Gospodarstvo Kereković prvo je turističko obiteljsko odredište za seoski turizam u Brodsko-posavskoj županiji. Nalazi se u selu Živike i pravi je primjer turističke gastroponude ovoga kraja. Svi koji posjete ovo turističko obiteljsko gospodarstvo moći će uživati u degustaciji slavonskih specijaliteta, pecanju na vlastitom ribnjaku, tradicionalnim igrama, vožnji u fijakerima i zapregama, jahanju te plovidbi lađom po rijeci Savi.

U sklopu imanja prostor je za ručavanje i primanje gostiju, veliko dvorište za razgledavanje gdje se nalazi stari ambar s podrumom za kušanje kulena, vina, rakije, a iznad podruma nalazi se starinski izvorni apartman od drveta koji je star 140 godina. Naše gospodarstvo u svojoj ponudi ima i mogućnost spavanja na štaglju u sijenu, kampiranje u šatorima te spavanje u ambaru u starinskoj sobici.

Gospodarstvo Kereković | Autor : Promo Foto: Promo

Svojim gostima nudimo brojne sadržaje:

Jahanje i vožnju zapregom

Gosti koji se dobro osjećaju u sedlu mogu poći na jahanje uz rijeku Savu ili po stazama oko osam hektara velikog ranča ove slavonske obitelji.

Plovidbu turističkom lađom

Uz domaće specijalitete i tamburašku glazbu, posjetiteljima je na raspolaganju i vožnja turističkom lađom Graničarka uz kušanje delicija.

Pecanje na vlastitom ribnjaku

Nedaleko od ranča nalazi se ribnjak sa slatkovodnom ribom gdje gosti mogu uživati u pecanju na oko 3 ha velikom okolišu sa životinjama.

Kušanje slavonskih specijaliteta

Gastroponuda se sastoji od suhih delicija, kulena, šunke, švargla, čvaraka, sira i kajmaka s domaćim kruhom iz krušne peći te odojaka i janjaca s ražnja i ribe.

Gospodarstvo Kereković | Autor : Promo Foto: Promo

Noćenje u izvornoj starinskoj sobici

U ponudi je i spavanje u ambaru u izvorno opremljenoj starinskoj sobici.

Specijalizirani smo za Team building:

Imamo veliko iskustvo u organiziranju i provođenju Team buildinga.

2011. godine u jednom danu ugostili smo čak 800 poslovnih ljudi iz Njemačke, Austrije, Belgije i Hrvatske. Riječ je o do tada najvećem team building projektu u Hrvatskoj.

Menadžeri, direktori i šefovi te instalateri tvrtke Vaillant iz čitave Europe cijeli su dan uživali u domaćim slavonskim specijalitetima, pecanju i tradicionalnim igrama, vožnji u fijakerima i zapregama te plovidbi lađom po rijeci Savi.

Bio je to projekt koji je brojem gostiju premašio dvije slavonske svadbe, poznate po svojoj brojnosti.

Dobrodošli u turističko obiteljsko gospodarstvo Kereković

Živike 22, 35257 Živike

Vlasnik:
Ivan Kereković
telefoni: 035 436 113, 099 7640 387

Gospodarstvo Kereković | Autor : Promo Foto: Promo

Kompanije
ŠTO NAS ČEKA
Koja je tajna rasta velikih kompanija - software koji zna sve o njihovim kupcima

A1 izdvaja za Vas