Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Finale nagradne igre “Zlatni kupon - Oživi Hrvatsku by HTZ”

HTZ nagradio supružnike Podhraški iz Kutine sa sedam dana Dubrovnika

Nagradna Igra
Foto: Boris Ščitar/Večernji list
1/10
09.01.2019.
u 14:01

Uz sedmodnevni boravak u excelsioru dobitnici će na raspolaganju imati i rent-a-car

Ljiljana Podhraški i njezin suprug Branko provest će bajkovitih sedam dana u Dubrovniku. Uživat će u udobnosti hotela s pet zvjezdica Excelsior, a pogotovo, kaže gospodin Podhraški, u wellnessu koji se u hotelu nudi. U Dubrovnik će doputovati avionom. Sve to neće ih koštati ni kune, jer je gospođa Podhraški dobitnica nagradne igre Večernjeg lista. Osvojila je luksuzno sedmodnevno putovanje za dvoje, koje uključuje i rent-a-car, kao i dvije povratne karte za Dubrovnik iz bilo koje zračne luke u Hrvatskoj. Bračni par iz Kutine oduševljen je vijestima koje im je priopćio direktor Hrvatske turističke zajednice Kristjan Staničić.     

– Nismo vjerovali da je to istina, mislili smo da se netko šali, ali sam na kraju na telefonu prepoznao glas direktora Staničića i shvatio da je ovo istina, da ćemo zaista ići u Dubrovnik – oduševljeno je rekao Ljiljanin suprug, 60-godišnji Branko.

Prvi dobitak u životu

Riječ je o nagradnoj igri “Zlatni kupon – doživi Hrvatsku by HTZ” koja je trajala od veljače do prosinca 2018. godine, a sve što je bilo potrebno kako biste osvojili ovaj luksuzni izlet bilo je iz Večernjaka izrezati jedan zlatni kupon i poslati ga na adresu redakcije. Izvlačenje nagradne igre bilo je jučer u redakciji Večernjeg lista, a kako je nagradna igra provedena u suradnji s Hrvatskom turističkom zajednicom, kuvertu s imenom dobitnice izvukao je sam direktor Staničić. On je o dobitku nagrade osobno telefonski obavijestio obitelj Podhraški. Gospodin Podhraški je za Večernji list rekao kako se u njihovome domu redovno čita Večernjak. Često se prijavljuju za nagradne igre, a ovo im je prvi dobitak. Na put će, kaže, otići čim budu mogli dobiti slobodan tjedan na poslu.

– Inače jako volimo putovati, u Dubrovniku smo bili nekoliko puta i jedva čekam da ponovno odemo. Ovaj put sa stilom – kazao je gospodin Branko, uz smijeh supruge, koja je odlučila riječ prepustiti svojoj boljoj polovici.

Večernjakova čestitka

Nagradna igra dio je projekta “Doživi Hrvatsku”. Tako je Večernji list u suradnji s Hrvatskom turističkom zajednicom objavljivao članke u kojima su predstavljane ljepote i atrakcije hrvatskih županija. Glavni cilj projekta, zajedno s nagradnom igrom, kažu u HTZ-u, bio je upoznati čitatelje s ljepotama Lijepe Naše.

Predsjednica uprave Večernjeg lista Andrea Borošić, direktor HTZ-a Kristjan Staničić i glavni urednik Večernjeg lista Dražen Klarić
Foto: Boris Ščitar/Večernji list i Reuters/Pixsell

– Članci su se objavljivali kroz cijelu godinu. Hrvatska turistička zajednica više ne razmišlja u o turističkoj sezoni, već teži turističkoj godini sa svih 365 dana. I mogu reći da je projekt bio vrlo uspješan – komentirao je Staničić.

Večernji list često organizira nagradne igre kao nagradu za vjernost svojim čitateljima, pa su tako nedavno podijelili tri Hyundai automobila i stan u Podbrežju. Glavni urednik Dražen Klarić uputio je i čestitku bračnom paru Podhraški.

– Gospodinu i gospođi Podhraški zahvaljujem na njihovoj vjernosti, i želim im da uživaju u ljepoti Dubrovnika, jednog od najljepših gradova ne samo na Jadranskoj obali i u Hrvatskoj, već i u svijetu. Nadam se da će u budućnosti upoznati ljepotu cijele Lijepe Naše – kazao je Klarić, a na njega se nadovezao direktor Staničić, koji je paru definitivno preporučio romantičnu večeru na terasi hotela Excelsior.

– Čast nam je i zadovoljstvo pokloniti ovo putovanje gospođi Podhraški. Ova nagradna igra, kao i cijeli projekt “Doživi Hrvatsku”, pomogla je da čitatelji Večernjeg lista upoznaju ljepotu hrvatskih turističkih destinacija – rekao je.

Ključne riječi

Komentara 1

TM
trade_mark
14:08 09.01.2019.

Doživi Hrvatsku? Što... blokiraju ti račun pa moraš preživjeti od prvog do prvog? Ili ti dijagnosticiraju malignu bolest pa te stave na listu čekanja od 14 mjeseci? Ili te zgaze na cesti pa ti omoguće "bzo i pravedno suđenje"? Ili raspišu natječaj, pa kad dobiješ posao sve odmah natječaj ponište jer nije bio dobro "namješten"? Doživi Hrvatsku... hahahahahah!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije