Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gruzija

Odbjegli lav iz ZOO-a ubio muškarca u centru grada

lav
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
17.06.2015.
u 11:56

Vlasti su prošli tjedan izdale upozorenje da stanovnici metropole ostanu u svojim kućama zbog desetaka divljih životinja koji lutaju ulicama grada u potrazi za hranom

Lav koji je pobjegao iz poplavljenog zoološkog vrta ubio je muškarca u centru gruzijskog glavnog grada Tbilisija, javlja Sky News. Za odbjeglom životinjom tragaju policija i specijalci, a osoblje zoološkog vrta dosad je tvrdilo kako su svi lavovi i tigrovi uhvaćeni nakon što su strahovite poplave uzrokovane snažnom kišom uništile zoološki vrt.

Vlasti su prošli tjedan izdale upozorenje da stanovnici metropole ostanu u svojim kućama zbog desetaka divljih životinja koji lutaju ulicama grada u potrazi za hranom.

>> Poplave u Gruziji: 7 osoba je stradalo, a na ulicama su medvjedi, vukovi, tigrovi, krokodil...

Ključne riječi

Komentara 3

RE
reborn
13:42 17.06.2015.

Uff, jadan čovjek. Da je taj lav napao onog Bosanca što je sjekiricom ubio medvjeda, već bi mu krzno bilo ispunjeno slamom

DU
Deleted user
12:45 17.06.2015.

Pa većina od ovih nabrojanih, tretiraju se u Lici kao domaće životinje

RA
ranko75
08:36 18.06.2015.

Da li su normalni ovi sto to pisu. Ja sam jucer gledao na ruskim novostima nekoliko puta, nije lav nego tigar, i to bijeli tigar albinos (to je kada je izgubio pigmentaciju,pa je umjesto narandzaste boje bijela). Ovaj novinar je znaci i sliku negdje maznuo, i napisao netocno. Jos nije pronadjena hijena i manji tigar, a pingvin je uspio da dopliva skoro do granice sa Azerbajdzanom, gdje su ga i uhvatili.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije