Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Davor Ivanov

Darum rođenja: 12. srpanj 1983.

Grad: Zagreb

Nakon diplome novinarstva na zagrebačkom Fakultetu političkih znanosti karijeru započinje radom u gradskoj rubrici Vjesnika u razdoblju od 2006. do 2008.godine. Prvi zadaci bili su mu praćenje gradskih tema pri čemu se izvježbao u radu na terenu i stekao osnovna novinarska znanja i vještine.

Nakon rada u Vjesniku prelazi u PR vode te tri godine radi kao asistent i voditelj klijenata u agencijama za odnose s javnošću. Prešavši na 'drugu stranu' svakodnevno blisko surađuje s medijima te za domaće i strane tvrtke provodi raznovrsne aktivnosti vezane uz odnose s javnošću i medijima.

Novinarstvu se vratio radeći na poslovnim portalima Profitiraj.hr i Poslovni.hr, a na portalu Vecernji.hr radi od srpnja 2013. godine Veliki je zaljubljenik u film pa je tako svojevremeno radio i kao novinar na filmskom portalu Moj Film te pisao filmske i glazbene recenzije kao suradnik Drugog programa Hrvatskog radija. Glazbom se bavi od malih nogu pa tako i danas u slobodno vrijeme svira klavijature u rock bandu i harmoniku u harmonikaškom orkestru.