Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Krvava od glave do pete'

Otkriveni razgovori majke pretučene djevojke: 'Ti si je raskasapija, dite si mi ubija!'

Darko Kovačević
28.06.2018.
u 14:08

Naslikaj se ispred kirurgije kako god znaš. Jesi li čuo? nazvala je majka žrtve Daruvarca nakon napada

Slučaj brutalno pretučene 18-godišnje djevojke, koju je u Zadru napao Darko Kovačević zvani Daruvarac, šokirao je Hrvatsku. 

Provjereno Nove TV sada objavljuje snimke razgovora koje je majka pretučene djevojke nakon napada vodila s Kovačevićem, kao i sa svojom drugom kćeri i policijom.

Majka je za napad doznala od druge kćeri nešto prije 23 sata.

– Alo? Šta je bilo?

– Mama, jel možeš doći ikako na hitnu?

– Šta je bilo?

– Na kirurgiju moraš doći.

– Dobro, što se dogodilo?

– Znaš onaj Daruvarac?

– E? - *** je istuka šakama, *** je krvava od glave do pete.

Majka je potom nazvala Kovačevića:

– Molim?

– Slušaj me!

– Tko je?

– Naslikaj se ispred kirurgije kako god znaš. Jesi čuo? Mama od ***. Ti si je rasakapija, rasakapija si je. Ima unutarnje krvarenje. Dolazi, policija je ovdje, kako god znaš ili će te nać. Čovječe, dite si mi ubija!

– Ja nemam pojma o čemu ti pričaš.

Nakon toga žrtvina majka nazvala je policiju:

– Nije priveden?

– Ne.

– Zašto nije priveden, možete li mi reći?

– Pa zato što je pobjegao. Nismo ga našli. A di on živi, recite mi.

– Odakle da ja znam? 

Ovako je pak tekao razgovor s drugim policajcem:

– Ne mogu shvatit da Darko nije priveden?

– Nema se tu što shvatit, ne shvatit. Znate kako je to. On je to napravio što je napravio i on se sad skriva negdje. E, sad, i on sad može pobić u Njemačku kako je biža već, je l' tako? A to legalno preko granice neće prić sigurno, a sad, da li on može naći nekakve putove nać druge, Bože moj, tome ja ne mogu suditi.

Majka je potom odlučila uzeti stvari u svoje ruke, prateći kada će napadač ponovno uključiti svoj mobitel. To se dogodilo pred zoru, šest sati nakon premlaćivanja, što je majka odmah javila policiji. Međutim, u tom trenutku oni nisu imali ni njegov broj mobitela pa im ga je izdiktirala. Kako slučaj nije riješen ni do trenutka kada se razdanilo, majka ponovno zove policiju, s novim informacijama do kojih je sama došla.

– Ja sam mama curice koja je pretučena noćas.

– Dobro.

– Ja sam dobila obavijest da je taj gospodin, odnosno taj idiot, u svojoj kući. Ja dakle cilu noć sama istraživam. Taj čovjek je prijetio mojoj drugoj kćeri da će doći ubiti nju i maloga zato što je ovo prijavljeno policiji.

– Je l' on sad kući, doma, je?

– Ja ne znam da li je on u kući. Ja sam tu u toj ulici…

– Sad će vam moji dečki doći svaki tren tamo, pa ćemo vidjeti.

– O. K., hvala.

– Pa se vi maknite odatle.

Bilo je to u 10 sati ujutro, kada je konačno i uhićen. Zbog sumnji u brojne propuste policije u ovom slučaju prijateljica majke pretučene djevojke o svemu je odlučila obavijestiti MUP i Ravnateljstvo, čak i predsjednicu države.

Ključne riječi

Komentara 48

PR
prokurator
14:38 28.06.2018.

ovaj daruvarac na fotki se sprema za intimni odnos s ovim drugim. nije ni čudo da premlaćuje ženske.

Avatar Le-Freak
Le-Freak
14:34 28.06.2018.

Izgleda da je policija bas nevoljno radila svoj posao. A i djevojka... koliko mi je zao ali upustati se sa ovakim ljudskim drekom kao ovom stokom Daruvarcem... pa vec po faci se vidi da je tip i glup i psiho. I sada ona tako mlada mota se sa preko 10g starijim ulicnim nasilnikom Torcidasem, nemam rijeci.

Avatar FrenkiNino
FrenkiNino
14:21 28.06.2018.

Po ovom liku se vidi zašto murina nije jestiva

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije