Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kumovao alkohol

U Benkovcu se potukla tri vojnika i dvojica mještana, intervenirala i vojna policija

Policija
Ivo Cagalj/PIXSELL
24.06.2018.
u 12:11

Iz policije nisu htjeli govoriti o razlozima tučnjave mladića i trojice aktivnih vojnika po koje je došla i vojna policija.

Dva mladića u dobi od 27 godina i trojica pripadnika hrvatske vojske u dobi od 22, 23 i 28 godine potukli su se sinoć oko ponoći ispred jednog kafića u Benkovcu.

Alkoholizirani s masnicama i ogrebotinama uhićeni su i privedeni na policijsku obradu i sve je rezultiralo prekršajnim prijavama zbog narušavanja javnog reda i mira.

Iz policije nisu htjeli govoriti o razlozima tučnjave mladića i trojice aktivnih vojnika po koje je došla i vojna policija. Svi su navodno bili u alkoholiziranom stanju i svi su kako nam je rečeno odbili liječničku pomoć.

Komentara 32

KA
kapunjohan
12:58 24.06.2018.

Nnije to ništa posebno svuda u svijetu se vojnici koji put potuku sa civilima , mornari u lukama rudari, građevinari itd. i nikome ništa. U ovom slučaju treba napisati, tko su bili civili, koji su vjerovatno na neki način isprovocirali vojnike jer neki stari duhov,i koji su izazvali zlo u Hrvatskoj postaju sve provokativniji i opet dižu glave po već poznatoj muziki a što im omogućava hrvatska politika.

KA
karlodrago
12:34 24.06.2018.

Vojska mora biti disciplinirana i ne vjerujem da su prvi počeli ,vjerojatno su bili isprovocirani od civila upitne nacionalnosti, koji nevole Hrvatsku vojsku.

Avatar tituš
tituš
13:27 24.06.2018.

U benkovcu je još zaostalo četničke bagre, nagađam jer iz ovog članka se to ne vidi i ne žele o tome pisati. Zasigurno je, hrvatski vojnici nisu četnici, jer takvi ne će u HV! Tamo su pucali i na Tuđmana, vrijeme je vidjeti o čemu je riječ i požar odmah gasiti potrebnim mjerama, ljutu travu na ljutu ranu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije