Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOBRO DA NIJE SKRETAO

O čemu je mislio? Policija ga isključila iz prometa zbog onoga što je nagurao u prtljažnik

boris berezovski,britanska policija (1)
Reuters/PIXSELL
10.12.2020.
u 08:58

Policija je fotografije vozila objavila na Twitteru uz poruku kako je 'to neprikladno sredstvo za prijevoz robe' na što su se mnogi našalili

Nakon što smo jučer pisali kako je berlinska policija iz prometa isključila vozača koji je na kotač povezao dasku s kotačićima i tako vozio po gradu, još jedan bizaran slučaj  dolazi iz engleskog Leedsa.

Ondje je policija zaustavila automobil s prikolicom koji je prevozio dugačke daske koje su virile iz prtljažnika automobila te su bile pričvršćene za prikolicu.

Na prvu to ne izgleda zabrinjavajuće, no problem nastaje u zavojima ili kada automobil želi skrenuti.

Policija je fotografije vozila objavila na Twitteru uz poruku kako je 'to neprikladno sredstvo za prijevoz robe' na što su se mnogi našalili.

– U čemu je problem ako je išao ravno kući – jedan je od komentara.

– Što je dovraga mislio da će se dogoditi kada bude morao skrenuti? – zapitao se drugi. Srećom, policija ga je na vrijeme zaustavila.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije