Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MA PRAVA DAMA...

Prigovorila majci troje djece zbog parkiranja, ovakvu reakciju sigurno nije očekivala

Screenshot
09.12.2020.
u 09:02

Svađe u prometu dio su svakodnevice, no neke uistinu znaju biti šokantne...

Svađe u prometu uobičajene su, a katkada su postupci onih koji u njima sudjeluju uistinu šokantni.

Snimka jedne takve svađe između dvije žene u Engleskoj na parkiralištu supermarketa Sainsbury's zgrozila je mnoge.

Naime, jedna je žena majci s troje djece u automobilu prigovorila da je blokirala prolaz te da nitko zbog njezina automobila ne može proći.

No, majci se to nije svidjelo pa se približila prozoru automobila žene koja joj je prigovorila, a kada joj je ova rekla da ne nosi masku, ona joj je pljunula kroz prozor.

 

Ženu s kojom se svađala nazvala je potom 'ku...' te se vratila u svoj automobil. Cijelo vrijeme njezina djeca gledala su što se događa.

Snimka je objavljena 4. prosinca na društvenim mrežama i pregledana je više od 10.000 puta.

– Fantastičan uzor svojoj djeci – ironično je komentirala jedna osoba, a s njom su se mnogi složili.

Ključne riječi

Komentara 12

Avatar bradaZG
bradaZG
09:35 09.12.2020.

Živjela multikulturalnost!!

MH
Marko.Horvat
11:25 09.12.2020.

Muslimani su jednostavno drugačiji ljudi i bez obzira na sve,suživot nije moguć zbog mentaliteta, religije i njihove totalne nezainteresiranosti za prilagodbu na zapadni način života. Agresivni su često, sirovi u komunikaciji i ne odstupaju ni milimetra od svojih indoktrinanih uvjerenja. Čak i ako ima izuzetaka ostatak obitelji je ortodoksan. Tko ne vjeruje neka malo više putuje i promatra. To nije rasizam nego činjenica!!

ZV
zvezdomor
11:12 09.12.2020.

VL se ne usudi napisati da je u pitanju muslimanka a čak su englezi to naveli u naslovu znači ne usudite se niti prepisati ali zato VL kad treba pustit članak koji vrijeđa kršćane nema nikakvih problema

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije