Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stanke za pušenje

Novo pravilo u austrijskoj tvrtki – Pušači moraju duže raditi

\'A man smokes a cigarette at Brambles Farm working mens club in Middlesbrough, northern England, in this June 30, 2007 file photo. A 2007 ban on smoking inside public places across the United Kingdom
Reuters/PIXSELL
25.01.2012.
u 13:42

Većina od 2700 Mahleovih zaposlenika prihvatila je nova pravila, no nekoliko ih je ipak odlučilo dati otkaz

Mahle, austrijski proizvođač automobilskih dijelova, uveo je pravilo prema kojemu se zaposlenici koji uzimaju stanke za pušenje svaki put moraju odjaviti i ponovno prijaviti, a izgubljeno vrijeme moraju nadoknaditi na kraju radnog vremena, prenosi Austrian Times.

Koruška tvrtka navodno na stankama za pušenje izgubi oko milijun eura na godinu. Većina od 2700 radnika prihvatila je nova pravila, no nekoliko ih je ipak odlučilo dati otkaz. Mahle zasad ostaje jedina tvrtka u Koruškoj u kojoj pušači moraju ostati raditi duže od svojih kolega nepušača.

Komentara 1

OB
-obrisani-
15:49 25.01.2012.

tako je vuk sit a ovce na broju.sad se ni pušači ne ljute na poslodavca niti on na pušače.svaka čast.sve je na pošteno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije