Naslovnica Vijesti Hrvatska

Nori Šitum pozlilo i premještena je na intenzivnu njegu

– Nori je jučer pozlilo, teško je disala i dobila je visoku temperaturu pa je s hematologije premještena na intenzivnu – rekao je Norin djed Stevan Atanasovski
13. ožujka 2013. u 14:28 7 komentara 55 prikaza
Nora Šitum
Foto: Facebook
Pogledajte galeriju 1/5

Malenoj Nori Šitum, koja se liječi u SAD-u, jučer je pozlilo te je premještena s hematologije na odjel intenzivne njege.

– Nori je jučer pozlilo, teško je disala i dobila je visoku temperaturu pa je s hematologije premještena na intenzivnu – rekao je RTL-u Norin djed Stevan Atanasovski. Nije uspio s kćeri o svemu duže porazgovarati jer je potresena cijelom situacijom.

"Ona je ipak strašni lav"

Podsjetimo, ovih se dana zdravstveno stanje Nore Šitum pogoršalo te su se pojavile određene komplikacije koje onemogućuju daljnje liječenje. Problem stvaraju gljivice, koje se često pojavljuju kod pacijenata nakon kemoterapije, ali u Norinu slučaju problem je što su one iz sinusa prešle u krvotok preko kojeg su došle do mozga.

Petogodišnja Nora Šitum boluje od akutne limfoblastične leukemije te je, nakon što je cijela Hrvatska za nju skupljala novac, otputovala u bolnicu u Philadelphiji na eksperimentalno liječenje.

Na Facebook-profilu "Vratimo osmijeh Nori na lice – Nora Fora strašni lav" objavljena poruka djevojčice. "Nora Fora strašni lav zahvaljuje vam na molitvama, lijepim željama... I poručuje da je ona ipak strašni lav", pisalo je u statusu.

>>Nora poručuje iz bolničkog kreveta: Ipak sam ja strašni lav!

>>'Ne vjerujte glupostima. Jedna osoba širi laži o stanju Nore Šitum'

Elipso

 • stanovnik podzemlja:

  Jadno dijete koje ima takve roditelje i jadna pokvarena javnost koja je sudjelovala u ovoj pljački stoljeća. Koliko se djece moglo spasiti, a ovdje je uludo potrošeno nekoliko milijuna kuna. Čisti sotonizam na djelu. Znam dosta primjera gdje su roditelji ... prikaži još! "lekarima" morali dati zadnju kunu od lihvarskih kredita da bi im pomogli. .

 • Avatar Nihon no Koku
  Nihon no Koku:

  Strašni lav teško diše Homo sapiens nije lav niti je dijete zivotinja. Na zalost priblizava se kraj, svi smo mi na tom putu. Djevojcicu je napala opaka bolest ma koliko mi zeljeli da ozdravi od te bolesti momentalno ozdravljenje je ... prikaži još!e je nemoguce samo ju mirakul moze spasit.

 • sargu123:

  Ovo postaje degutantno.