Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Teško je disala
Povratak na članak

Nori Šitum pozlilo i premještena je na intenzivnu njegu

– Nori je jučer pozlilo, teško je disala i dobila je visoku temperaturu pa je s hematologije premještena na intenzivnu – rekao je Norin djed Stevan Atanasovski

Komentari 7

SA
sargu123
17:05 13.03.2013.

Ovo postaje degutantno.

VL
SP
stanovnik podzemlja
17:28 13.03.2013.

Jadno dijete koje ima takve roditelje i jadna pokvarena javnost koja je sudjelovala u ovoj pljački stoljeća. Koliko se djece moglo spasiti, a ovdje je uludo potrošeno nekoliko milijuna kuna. Čisti sotonizam na djelu. Znam dosta primjera gdje su roditelji "lekarima" morali dati zadnju kunu od lihvarskih kredita da bi im pomogli. .

VL
Avatar Nihon no Koku
Nihon no Koku
15:00 13.03.2013.

Strašni lav teško diše Homo sapiens nije lav niti je dijete zivotinja. Na zalost priblizava se kraj, svi smo mi na tom putu. Djevojcicu je napala opaka bolest ma koliko mi zeljeli da ozdravi od te bolesti momentalno ozdravljenje jee je nemoguce samo ju mirakul moze spasit.

VL
CK
cuger koji sjedi
16:11 13.03.2013.

ako je sad već loše to ne obećava jer koliko sam čitao od nuspojava pokusne terapije su još veće popratne pojave u vidu velikog povećanja temperature itd.. Inače koliko sam isto čitao od 10-ero djece koliko je bilo na pokusnojj terapiji mislim da je samo jedno izliječeno, a ni za njega doktor je oprezan i kaže da se treba tek vidjeti koliko j ezbilja uspješno iziječenje narednih godina. Inače mislim da zbog kemoterapije ostaneš neplodan, pa dijete neće moći imati.

VL
OS
osica
16:56 13.03.2013.

ima li bolesno dijete pravo na privatnost u boli.? Mi odrasli da, tko je to pravo oduzeo ovom malom dijetetu?. Norice, nisi lavica, krhko si malo ljudsko biće, anđeo , kojemu od srca želim oporavak , mir i tišinu unu u boli - za koju jedino znaš , od sve ove medijske i druge halabuke.

VL
AM
Axis Mundi
18:10 13.03.2013.

13.03.2013. u 17:28h stanovnik podzemlja je napisao/la: ---------------------------------------------------------------------------------- mislim da biste se i Vi borili svim raspoloživim sredstvima da se nađete u sličnoj situaciji. iako, neki, iz tko zna kojeg razloga, ne naprave što je napravila ova obitelj. ne želim ulaziti u razloge ni jednih, ni drugih.s druge strane, znam neke odrasle ljude koji su svjesno odustali od liječenja. s djecom je drugačije, napravit ćeš sve, preokrenuti Zemlju u nadi da ćeš spasitti dijete. druga je stvar što nam je "išao pomalo na živce" sam nastup njene majke, i još neki detalji, ali ruku na srce - koliko stvarno svima istovremeno pomažemo? nažalost, ne možemo svima istovremeno pomagati, pa kad se nešto istakne u medijima, lakše dopre do većine. naravno da svi čekamo da se nešto napravi i na širem planu, da se osnuje neka vrsta skupne pomoći za svu oboljelu djecu (kad je već o djeci riječ), i ne treba žaliti ni jednu kunu uplaćenu za pomoć.

VL
AM
Axis Mundi
18:11 13.03.2013.

nastavak: kad uđete malo dublje u tematiku, sve ima smisla. možda može i Vama pomoći jednog dana. a za Noru ne bih špekulirala, dovoljno se muči i sama. možemo se jedino tiho pomoliti, ma kako to nekima besmisleno bilo, jer, zaista, i jedna lijepa riječ i pozitivna misao je dovoljna, i liječi. neka svatko shvati kako umije, i pokušajte malo proširiti horizonte. molitva, pa čak i ako ju izuzmemo iz strogog religijskog konteksta, u svakom slučaju je svrsishodnija od mržnje i negativnih misli.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.