Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesreća

Na kolodvoru u Novskoj vlak iskočio iz tračnica

vlak
Željko Gašparović/Pixsell
27.06.2011.
u 10:56

Nakon točenja goriva lokomotiva se sama nastavila kretati i iskočila je na kraju kolosijeka. Nema ozlijeđenih.

Sinoć je oko 23.40 sati na sporednom kolosijeku Željezničkog kolodvora Novska iz tračnica iskočio vlak koji je bio na točenju goriva. Nije bilo ozlijeđenih.

Policija je očevidom utvrdila da se na pogonu vuče vlakova, koji je odvojen od Željezničkog kolodvora Novska, nalazila zaustavljena dizelska motorna garnitura koju je strojovođa tu dovezao radi točenja goriva. Kada je završio s točenjem, otišao je u upravnu zgradu i ostavio uključenu i zakočenu dizelsku motornu garnituru, koja je iz neutvrđenog razloga sama nastavila kretanje po kolosijeku i na njegovu kraju udarila u grudobran, gdje se zaustavila. Na garnituri su nastala mehanička oštećenja podvozja, a danas će istražno povjerenstvo HŽ-a provesti izvide s ciljem utvrđivanja okolnosti i uzroka samog događaja.

Strojovođa je alkotestiran te je tom prilikom utvrđeno da nije bio pod utjecajem alkohola, a ovaj događaj nije imao utjecaja na redovito odvijanje željezničkog prometa.

Komentara 1

OB
-obrisani-
10:50 29.06.2011.

sama se pokrenula i sama iskočila lokomotiva sa tračniva dok su željezničari švercali gorivo....hahaha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije