Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kaos u Sloveniji

Na autocesti sudar četiri kamiona, a na obilaznici pet automobila

Slovenija sudar kamioni (1)
Foto: Zurnal24.si/PGD Slov. Konjice
1/5
15.05.2013.
u 17:13

Na štajerskoj autocesti u Sloveniji kod priključka Slovenske Konjice u smjeru Maribora dogodila se prometna nesreća u kojoj su sudjelovala četiri kamiona.

Na štajerskoj autocesti u Sloveniji kod priključka Slovenske Konjice u smjeru Maribora dogodila se prometna nesreća u kojoj su sudjelovala četiri kamiona.

Zbog nesreće je na tom dijelu autoceste gust promet sa zastojima. U lančanom sudaru jedna osoba je lakše ozlijeđena, pišu 24ur.

U Sloveniji problema s prometom imaju i na ljubljanskoj obilaznici gdje se sudarilo pet osobnih vozila. U nesreći je ozlijeđena jedna osoba koja je prebačena u bolnicu.

>>Stravična nesreća: Pijan i bez vozačke na 'zebri' ubio djevojke

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije