Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
spasila ga

Tragedija u Labinu: Vesna poginula spašavajući unuka

Prometna policija
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
03.07.2019.
u 20:37

Prema riječima svjedoka, V. Dragulin je žrtvovala svoj život, gurnuvši svog unuka, koji je prošao s lakšim ozljedama, sa strane i spasivši mu život.

Vesne Dragulin (62) izgubila je život u nesreći u Labinu gdje se motociklist zabio u nju, a svojeg je unuka u zadnji čas pogurnula i spasila mu život. Vozač se trenutno u bolnici bori za život.

Njezina obitelj je neutješna, a za 24 sata su ispričali kako je V. Dragulin bila divna žena, majka i baka.

-Ona je taj dan upravo završila posao u radnji, a njezino mjesto preuzela je moja supruga i njezina snaha Marina. Mama se uputila po unuka, mojega sina, koji se nalazio u stanu u zgradi, u neposrednoj blizini preko ceste. Auto je parkirala na parkiralište do fast fooda pa se morala vratiti istim putem kako bi oboje otišli u njezinu kuću malo dalje od Labina. I baš tad se čuo strašni udarac- rekao je njezin sin Albert za 24 sata. Dodaje kako poznaju vozača jer je Labin malo mjesto i često je dolazi u njihov fast food.

Iz PU istarske su potvrdili kako motociklist nije imao kacigu i vozilo mu nije bilo registrirano. Prema riječima svjedoka, V. Dragulin je žrtvovala svoj život, gurnuvši svog unuka, koji je prošao s lakšim ozljedama, sa strane i spasivši mu život.

Ključne riječi

Komentara 2

MO
modovisisajteMaraschino
05:23 04.07.2019.

Na stranu tragedije, čisto sumnjam da je uopće vidjela i imala vremena išta napraviti. Ono što sve svjedoci vide (ili misle da su vidjeli) je čista fantastika. I što sada? Novinari lešinare priču da bi imali senzacionalne članke, ljudi see guraju da bi im se izjave objavljivale. Sve je to morbidno. Kada je prije 5 godina u Italiji poginula voditeljica Prvog radija i kćerka mojeg prijatelja isto tako su novinari lešinarili da dam izjave, čak su mi i na fejs dosađivali. Svima sam rekao da me ostave na miru i da ne želim govoriti. Ostavite na miru obitelj u ovoj tuzi i tragediji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije