Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Bezazlena zabava'

Maskiran u lik iz filma strave i s mačetom u ruci plašio prolaznike

pruga
Foto: Ivica Galović/PIXSELL
05.02.2015.
u 18:41

Muškarci su snimali reakcije uplašenih žrtava i materijal su htjeli objaviti na YouTubeu jer su čuli da se može zaraditi koja kuna

Mladić je u utorak u 18.35 sati prelazio pješački most iznad željezničke pruge u Slavonskom Brodu. Vidio je neku sjenu i podigao pogled. Nije mogao vjerovati očima. Ispred njega je stajao maskirani muškarac s mačetom u ruci.

Na glavi je imao zastrašujuću gumenu masku, nalik onima kakve nose negativci iz horora. Maskirani muškarac krenuo je prema prestrašenom mladiću, no ovaj je dao petama vjetra. Policija je nekoliko minuta poslije na istom mjestu zatekla dvojicu muškarca, 36-godišnjaka i 37-godišnjaka. Oni su se, ispostavilo se, zabavljali pokušavajući snimiti skeč, skrivenu kameru.

Snimali reakcije uplašenih ljudi

Jedan je mačetom napadao prolaznike, a drugi snimao reakcije uplašenih ljudi. Snimke su namjeravali objaviti na YouTubeu jer su čuli da se od takvih spotova može solidno zaraditi. Kako smo neslužbeno doznali, “snimatelj” je nastavnik zaposlen u jednoj brodskoj osnovnoj školi, a drugi je nezaposlen.

Prijateljima koji su ga pitali o bizarnom događaju profesor je navodno rekao da se htio samo malo našaliti i snimiti humorističan spot za internet. – Bila je to samo bezazlena zabava. Nismo znali da je to što radimo protuzakonito i da će izazvati toliku pozornost – rekao je profesor.

Šokiran sam, ne mogu vjerovati da bi tako nešto mogao učiniti jedan prosvjetni djelatnik. To je van svake pameti. Takvo je ponašanje neprihvatljivo i, ako je to doista točno, protiv tog ćemo nastavnika pokrenuti disciplinski postupak – rekao je ravnatelj škole u kojoj radi “šaljivac”. Obojica su prekršajno prijavljeni.

>>Novi napad na turista: Mačetom nasrnuo na Nijemca zbog parkinga

>>Mačetom duljine 62 centimetara prosvjedovao zbog čekanja u prometu

Komentara 3

IB
ivan.biljan68
09:27 06.02.2015.

Kad ti netko bane pred tebe,neznaš što namjerava.Ima ljudi sa slabim živcima i takvošto,može biti kobno,ubitačno.Neslana šala!

DU
Deleted user
11:14 06.02.2015.

Hahaha... da su to napravili učenici, još bih razumio... ali profesor... pa mogao je netko stariji umrijeti od straha, šoka...

RI
RI813
13:03 06.02.2015.

a sta daje netko Doboj srcani . sramota

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije