Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MIKULIČIĆ O PRESUDI

"Markač je smiren, a iz Haaga ne cure informacije kao kod nas"

'unutrasnja zagreb 29122007 ....privodenje markaca....tucanova 3.......... snimio_anto magzan'
' '
13.04.2011.
u 19:30

Odvjetnik Mikuličić: Nitko osim triju članova sudskog vijeća ne zna presudu.

Markačev odvjetnik Goran Mikuličić, koji u Haagu očekuje dolazak kolega iz obrana druge dvojice generala, rekao je da njegov branjenik posve racionalno očekuje presudu.

– Markač je stabilan i smiren. Potpuno je racionalan u odnosu na proces jer je svjestan da smo, kao i sva obrana, učinili sve što smo mogli, kaže Mikuličić. On smatra da špekulacije o blagim kaznama nisu autentične.

– To su samo špekulacije i nitko osim triju članova sudskog vijeća ne zna presudu. Ovdje u sudu doista ne cure informacije, za razliku od nekih naših sudskih institucija – ističe Mikuličić.

Komentara 15

DU
Deleted user
19:50 13.04.2011.

Svaki Hrvat koji jest Hrvat ne može u miru promatrati i ne brinuti se za sudbinu naših generala u Haagu. Ovi hohštapleri na vlasti kažu da će život i dalje teći poslije presude i da nas svi promatraju pod povećalom iz EU. Nevjerojatno je prodati svoje ljude, osobito one koji su ovu Hrvatsku stvorili, ali to je vlast u Hrvatskoj. Josipović bi se više zabrinuo zbog Tadićeve viroze, Kosorica zbog Šeksove visoke temperature. Tko su oni prema jednom Gotovini koji je dao sve za Hrvatsku, a oni je ponizili dajući sve beneficije srbočetnicima i na koljenima klečali pred EU birokratima. Nažalost sve su vrijednosti dobijene u ratu sustavno uništavane od strane Mesića, Sanadera, danas Josipovića i Kosorice. Zato molimo se dragom Bogu za generale, jedino ih on može spasiti, vlast u Hrvatskoj oni ne zanimaju već se njihovog mogućeg oslobađanja plaše.

OB
-obrisani-
20:44 13.04.2011.

bingo!

OB
-obrisani-
19:41 13.04.2011.

zna se jaca je već sve sredila ...svi se oslobađaju jer su nevini

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije