Naslovnica Vijesti Hrvatska

"Markač je smiren, a iz Haaga ne cure informacije kao kod nas"

Odvjetnik Mikuličić: Nitko osim triju članova sudskog vijeća ne zna presudu.
13. travnja 2011. u 19:30 15 komentara 6 prikaza
'unutrasnja zagreb 29122007 ....privodenje markaca....tucanova 3.......... snimio_anto magzan'
Foto: ' '

Markačev odvjetnik Goran Mikuličić, koji u Haagu očekuje dolazak kolega iz obrana druge dvojice generala, rekao je da njegov branjenik posve racionalno očekuje presudu.

– Markač je stabilan i smiren. Potpuno je racionalan u odnosu na proces jer je svjestan da smo, kao i sva obrana, učinili sve što smo mogli, kaže Mikuličić. On smatra da špekulacije o blagim kaznama nisu autentične.

– To su samo špekulacije i nitko osim triju članova sudskog vijeća ne zna presudu. Ovdje u sudu doista ne cure informacije, za razliku od nekih naših sudskih institucija – ističe Mikuličić.

Gorivo
UŠTEDA
Čak i najmanja sitnica može utjecati na potrošnju goriva u vašem automobilu

A1 izdvaja za Vas

  • krle:

    Svaki Hrvat koji jest Hrvat ne može u miru promatrati i ne brinuti se za sudbinu naših generala u Haagu. Ovi hohštapleri na vlasti kažu da će život i dalje teći poslije presude i da nas svi promatraju pod povećalom ... prikaži još! iz EU. Nevjerojatno je prodati svoje ljude, osobito one koji su ovu Hrvatsku stvorili, ali to je vlast u Hrvatskoj. Josipović bi se više zabrinuo zbog Tadićeve viroze, Kosorica zbog Šeksove visoke temperature. Tko su oni prema jednom Gotovini koji je dao sve za Hrvatsku, a oni je ponizili dajući sve beneficije srbočetnicima i na koljenima klečali pred EU birokratima. Nažalost sve su vrijednosti dobijene u ratu sustavno uništavane od strane Mesića, Sanadera, danas Josipovića i Kosorice. Zato molimo se dragom Bogu za generale, jedino ih on može spasiti, vlast u Hrvatskoj oni ne zanimaju već se njihovog mogućeg oslobađanja plaše.

  • -obrisani-:

    zna se jaca je već sve sredila ...svi se oslobađaju jer su nevini