Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
glavni gost burze

Kosor: Wall Street podupire hrvatski plan oporavka

kosor
Jadranka Jureško Kero/VLM
27.09.2010.
u 17:27

Predsjednika newyorške burze Niedaraura zanimalo je kojim pravcem ide hrvatsko gospodrastvo i premijerki je ponudio pomoć i potporu za njen gospodraski plan oporavka.

Predsjednica hrvatske vlade Jadranka Kosor u sjedištu newyorške burze bila je glavni gost na tradicionalnom označavanju početka radnog dana.

U društvu predsjednika uprave NYSE-a Duncana Niedaraura Kosor je prigodnom zvonjavom označila početak rada na Wall Streetu.

– Nadam se da će ovaj tjedan biti jedan od najuspješnijih na newyorškoj burzi i svakako je velika čast da sam dobila prigodu sudjelovati u ceremoniji otvaranja burze, ali još važnije - i razgovarati o hrvatskom gospodarstvu i novim investicijama – naglasila je Kosor.

Predsjednika burze Niedaraura zanimalo je kojim pravcem ide hrvatsko gospodarstvo i premijerki je ponudio pomoć i potporu za njen plan gospodarskog oporavka.

– Razgovarali smo o mnogim detaljima hrvatskog gospodarskog života, najviše o turizmu i njegovoj dobroj perspektivi, pa i o našoj burzi. Bilo je govora i o razvoju malog i srednjeg poduzetništva i zadovoljna sam reakcijama i poznavanjem Hrvatske – kazala je premijerka.

Kosor je novinarima potvrdila da su joj domaćini objasnili kako funkcionira burza i poželjeli joj mnogo uspjeha što je za hrvatsku premijerku, kako je naglasila, dodatni stimulans i potvrda da gospodarski program Vlade i poticanje stranih ulaganja donose rezultate.

 

Komentara 44

VI
vidimškoj
18:08 27.09.2010.

Predsjednika newyorške burze Niedaraura zanimalo je kojim pravcem ide hrvatsko gospodrastvo i premijerki je ponudio pomoć i potporu za njen gospodraski plan oporavka +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ idemo preko pelješkog mosta....................................

IS
istra24
20:00 27.09.2010.

Svoj svome.

OB
-obrisani-
20:30 27.09.2010.

Jadranka je jutros na Wall Streetu oglasila zvono na uzbunu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije