Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRŽAVNI TAJNIK SVETE STOLICE

Kardinal Parolin donosi vijesti o Stepinčevoj kanonizaciji

Pietro Parolin
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
27.10.2017.
u 14:38

Kardinal Parolin stiže na tradicionalno predavanje "Lectio magistralis" na HKS-u, gdje će blagosloviti i novu "Veliku dvoranu", jednu od najmodernijih u Hrvatskoj

Državni tajnik Svete Stolice kardinal Pietro Parolin stiže u nedjelju uvečer u Zagreb i to je jedan od najvažnijih crkvenih i političkih događaja, najavio je u petak rektor Hrvatskog katoličkog sveučilišta prof. dr. Željko Tanjić

Kardinal Parolin stiže na tradicionalno predavanje "Lectio magistralis" na HKS-u, gdje će blagosloviti i novu "Veliku dvoranu", jednu od najmodernijih u Hrvatskoj, ali i kako bi se susreo s predstavnicima hrvatskog episkopata i drugih vjerskih zajednica. 

U Zagrebu će ostati do utorka, a očekuje se da će donijeti i novosti oko svršetka kanonizacije kardinala Alojzija Stepinca, kako je rekao vlč. Borna Puškarić, pročelnik Tiskovnog ureda Zagrebačke nadbiskupije.

Komentara 9

NV
NV
15:00 27.10.2017.

Veće su šanse da se kanonizira Todorić nego Alojze. Za Todorića se SPC ne bi bunila. On je makar hranio tisuće porodica,bio idol mnogim političarima,odrao je banke i fondove.

Avatar bombonn
bombonn
16:23 31.10.2017.

Ima svašta u glavi bolesnika !!...A Stepinac uzima i aktivnu ulogu u prikrivanju zlocina. On je znao za jedan od najstrašnijih zlocina Drugog svjetskog rata, ubijanje 22.000 srpske djece s Kozare.

NO
nogogaz
14:45 27.10.2017.

Kanonizirati ne samo stepinca, već i iveka todorića! Kanoni, za dom spremni!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije