Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAŽIO POMOĆ

Pernar odbio pomoći čovjeku koji je 'glas dao Bandiću i Esih': 'Ne vidim smisao'

Ivan Pernar
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
16.07.2017.
u 10:35

Pernar je odlučio 'naučiti građane za koga trebaju glasati'

Ivan Pernar na Facebooku se osvrnuo na građanina čiji je glas otišao Milanu Bandiću i Bruni Esih, ali oni nisu ti koje je pitao za pomoć jer 'oni to neće napraviti'.

- Najbizarnija misao čovjeka koji je maloprije od mene tražio pomoć bila je da nije tražio pomoć od Brune Esih i Milana Bandića za koje je glasovao na izborima zato što zna da mu "oni neće pomoći".

Zamislite, zna i bez da ih je pitao da tima kojima je dao svoj glas nije briga za njega.

Istovremeno je znao da bi mene moglo biti briga i što je najzanimljivije, ja bi mu i pomogao, tj. dao sve od sebe da riješim njegov problem da je dao glas za Živi zid na izborima.

Ovako sam odbio jer ne vidim smisao u tome da podupirem ljudsku glupost. Onima koji svjesno daju glas za one za koje znaju da im neće pomoći, takvima ne treba pomagati jer je to jedini način da nauče kome trebaju dati svoj glas - kazao je Pernar.


 

Komentara 283

KA
kajbum
11:00 16.07.2017.

Ma kome si ti osim sebi pomogo. Do jucer nisi imo za kruha.

Avatar Željko222
Željko222
13:07 16.07.2017.

Glas za Pernara je glas za osobu koja je jedva zavrsila srednju školu i on sad tu nešto pametuju Ljudi koji misle da je on kaoacitet za napravit nešto u Hrvatskoj su poprilicno ograniceni...

ER
ernest5
12:22 16.07.2017.

ajesi pametan

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije