Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GAF TJEDNA

Ivan Pernar htio pomoći ženi pa joj stvorio još veći kaos

Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
1/2
09.07.2017.
u 11:40

T.M. se požalila da cijelu noć nakon Pernarove objave nije spavala i da joj je cijela obitelj “ukomirana”

Policija je podnijela prekršajnu prijavu protiv 57-godišnje T.M. iz Vetova, pored Požege koja je komentirala na Facebooku status saborskog zastupnika Živog zida Ivana Pernara oko jedne deložacije.

T. M. je napisala: “Ooo jebem ti tu odoru da ti jebem, to je nekad bila čast nositi, a danas je sprdnja, gadost.” Nakon mjesec dana su joj na vrata pokucala dva policajca i uručila prijavu. Pernar joj je, želeći joj valjda pomoći, pak učinio medvjeđu uslugu jer je njezine osobne podatke, broj mobitela te fotografiju prekršajne prijave objavio na svojem Facebook-profilu.

T.M. kaže da to od njega nije očekivala te da joj je time napravio više štete nego koristi. T.M. se, naime, požalila da cijelu noć nakon te Pernarove objave nije spavala i da joj je, kako je rekla, cijela obitelj “ukomirana”.

– U ovako maloj sredini objaviti moje ime i prezime i broj mobitela. Mene su usred noći zvali neki HDZ-ovci i prijetili mi. Govorili su kako su se oni borili u toj uniformi i da me može biti sram. Ja sam na tabletama. I inače sam bolesna, a sada mi je ovo šok – požalila se T.M. i dodala da to što je Pernar napravio ne bi napravilo dijete od pet godina.

Komentara 41

SO
SoloHan
12:26 09.07.2017.

U čemu je problem pa valjda gospođa stoji iza onog što je rekla, i gdje ima ta opcija da vidiš da te zove hadezeovac.

DU
Deleted user
11:52 09.07.2017.

Pitanje je radi li se o zloj namjeri ili ne znanju kod gospodina Pernara. Sto god bilo radi se o osobi koja nihe normalna

MV
Mijat vrdoljak
12:08 09.07.2017.

Gospođa je bila na tabletama i kad je napisala što je napisala i njen rječnik se meni gadi!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije