Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zona radova

Jutros gužve kod čvora Zaprešić: Kolona vozila duga oko 1,5 km

Zagreb: Kaos u prometu na A2 - kolona dugačka do deset kilometara
Robert Anic/PIXSELL
01.10.2021.
u 07:24

Vjetar ograničava promet na Jadranskoj magistrali te na Krčkom mostu,

Na autocesti A2 Zagreb-Macelj u zoni radova je kod čvora Zaprešić u smjeru Zagreba kolona vozila duga oko 1,5 km, a vjetar ograničava promet na Jadranskoj magistrali te na Krčkom mostu,  javio je Hrvatski autoklub (HAK).

Zbog vjetra je na Jadranskoj magistrali (DC8) između Novog Vinodolskog i Senja zabrana prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I.skupina), a između Senja i Svete Marije Magdalene dodatno je zabrana za dostavna vozila i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II.skupina vozila).

Na Krčkom mostu (DC102) zabrana je prometa za I. skupinu vozila (motocikli, prikolice za stanovanje, kamp prikolice s tri ili više osovina, kombi vozila visine preko 1,9 m, autobusi na kat i autobusi duplih osovina koji vuku prikolicu, osobna vozila koja vuku malu prikolicu s jednom osovinom). U pomorskom prometu nema poteškoća.

U subotu trajekt na liniji Zadar - Rivanj - Sestrunj - Zverinac - Molat - Ist iz luke Molat za Zadar isploviti će u 16, umjesto u 15 sati. Na većini graničnih prijelaza nema dojava o dužim čekanjima.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije