Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREMIUM ISTRAGA

Žičara neće raditi do početka iduće godine. Platili smo je 700 milijuna kuna, moramo dati još

29.09.2021.
u 10:25

Jedna od najskupljih žičara u Europi već nekoliko mjeseci, iako dovršena, nije u upotrebi i to zbog prekomjerne buke koju proizvodi kad je u pogonu. Grad Zagreb odnosno ZET koji je investitor u novu žičaru, naime ne može dobiti uporabnu dozvolu za nju jer je sanitarna inspekcija ustanovila da žičara proizvodi nedozvoljene razine buke, a na što su se žalili i okolni stanovnici.

Komentara 36

TA
Tackrla
11:20 29.09.2021.

Kada su Austrijanci dosli ugrađivati postrojenje, odmah su ponudili zvucno izoliranu verziju jer su predvidjeli problem. Iz grada im je isti dan odbijena ponuda, dakle nitko je nije ni razmatrao. Koga briga za ljude koji ce trpjeti buku. Sada ce zvucna izolacija kostati mnogo vise

DU
dundoMate
11:40 29.09.2021.

Žetončići su ga držali iznad vode, a Bog dao zdravlja plavuši, neka probere još kojeg kapitalca...

JA
jadnatikoza
10:59 29.09.2021.

Kako to da ove članke niste objavljivali kad je Bandić bio živ nego sada kad su došli novi i zatekli bunar bez dna? Voda curi gdje god se okreneš

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?