Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAZLJUTIO SE

Problem s renovacijom: Majstor čekićem uništio svoj rad zbog nesuglasica oko plaćanja

Majstor čekićem uništio svoj rad
Foto: Screenshot/YouTube
1/3
22.09.2021.
u 09:42

- U to smo uložili tjedne i tisuće dolara - kazao je muškarac, a žena koja ga je snimila pokušala ga je smiriti i molila ga da prestane uništavati

Nakon što je radio na renovaciji doma, izvođač radova iz Colorada razljutio se jer nije bio adekvatno plaćen pa je krenuo uništavati vlastiti rad čekićem. 

- U to smo uložili tjedne i tisuće dolara - kazao je muškarac, a žena koja ga je snimila pokušala ga je smiriti i molila ga da prestane uništavati tek postavljene pločice u kupaonici. 

- Gospodine, molim vas da prestanete, nije vaša kuća pa da uništavate - odgovorila mu je žena na pitanje hoće li mu netko platiti. 

- Ovo je moje vlasništvo. Imam račune za sve - kazao je muškarac pa nakon toga nastavio udarati u zid. 

Vlasnica kuće, Amber Trucke, rekla je da je unajmila tvrtku za renovacije, no da nije bilo zadovoljna kako su odradili posao. Kako kaže, platila je 3300 dolara od ukupno traženih 7500, piše KKTV

- Sada nemam ništa za 3300 dolara koje sam platila - kaže vlasnica koja je prijavila cijeli incident. 

Policija istražuje slučaj, a Trucke se obratila i Uredu državnog tajnika koji je naveo kako nikada prije nije dobio pritužbu na tvrtku za koju muškarac radi. 

Komentara 2

DU
Deleted user
11:22 22.09.2021.

Ona nema ništa za 3300 dolara a pokušala prevariti čovjeka za 4200, genijalno

Avatar BožeSačuvaj
BožeSačuvaj
11:10 22.09.2021.

To majstore-tako se obračunava sa pametnjakovićima...ja imam prijatelja koji je platio bageristu samo da se parkira na sat vremena 100 metara od kuće gdje su mu vlasnici isto tako pametovali da nisu "zadovoljni" sa napravljenim poslom-kada su skužili da je bager došao blizu i da neki čovjek sjedi u njemu-sve su platili u roku odmah!!...ja volim pametnjakoviće-njih prepoznam još dok nisam krenuo raditi posao

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije