Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Poslujemo prema najvišim standardima'

Još jedna reakcija Coca-Cole: 'Razumijemo uznemirenost koju su izazvali nagađanja i netočne informacije'

Zgrada Coca-Cole u Zagrebu
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/44
09.11.2023.
u 13:53

"Nastavit ćemo predano osiguravati najvišu razinu zdravstvene ispravnosti i sigurnosti svih naših proizvoda", priopćila je Coca-Cola

Coca-Cola oglasila se drugi put danas, sada navodeći kako u potpunosti razumije "uznemirenost koju su izazvali nagađanja i netočne informacije u javnosti posljednjih dana". Tvrtka će, kako navodi, nastaviti osiguravati najvišu razinu zdravstvene ispravnosti i sigurnosti svih proizvoda. Također, kaže kako neovisne analize potvrđuju rezultate njihove interne istrage.

"Nakon provedene analize Coca-Cole Original Taste (0.5 L i 2L) u plastičnoj ambalaži, Državni inspektorat Republike Hrvatske je službeno potvrdio kako su navedeni proizvodi sigurni za konzumaciju. Poslujemo prema najvišim standardima kvalitete i zdravstvene ispravnosti, a ove neovisne analize potvrđuju i rezultate naše interne istrage koja je pokazala kako nema nikakvih neusklađenosti ili odstupanja od najviših standarda u proizvodnji bilo kojeg od naših proizvoda. U vezi s jednom bočicom Römerquelle Emotion Blueberry Pomegranate 330 ml povezanom sa slučajem, kriminalistička analiza je u tijeku. Bočice iz navedene serije se privremeno povlače s tržišta u interesu javnog zdravlja. Otkako smo prvi put upoznati sa situacijom, u cilju osiguranja javnog zdravlja, naš ključni prioritet bilo je pružanje podrške nadležnim tijelima, svjesni kako je potrebno određeno vrijeme do završetka službenih analiza", tvrde iz Coca-Cole.

"U potpunosti razumijemo uznemirenost koju su izazvali nagađanja i netočne informacije u javnosti posljednjih dana. Nastavit ćemo predano osiguravati najvišu razinu zdravstvene ispravnosti i sigurnosti svih naših proizvoda", priopćila je Coca-Cola. 

Ranije danas, Coca-Cola je također istaknula kako njihove interne analize i dalje ne pokazuju nepravilnosti u proizvodnji bilo kojeg proizvoda.

Također, tvrtka je navela kako nastavlja pružati punu podršku nadležnim institucijama u poduzimanju koraka za zaštitu javnog zdravlja. "Svim pogođenim sugrađanima želimo brz i potpun oporavak", ustvrdila je. 

VIDEO Pogledajte kako se povlači Coca Cola iz trgovina

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar Urban Fox
Urban Fox
14:08 09.11.2023.

Po coca- coli ljudi su naprosto zmislili da su im grla spaljena

LO
Lolita3
14:20 09.11.2023.

Eto. Isti iskaz od Kokakole kao i od državnih institucija. Sve ispravno, a hrvatski građani su umišljeni bolesnici. Naravno, sve im vjerujem: slijedeća dva tjedna su ključna.

KR
Krolo
14:36 09.11.2023.

Sutra Coca cola Hrvatska poskupljuje cijene, svi će početi uvoziti iz Poljske jeftiniju Colu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije