Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Podigao prašinu

Jeremy Clarkson: 'U Hrvatskoj stvarno misle da im je bilo bolje za vrijeme Tita!'

Jeremy Clarkson
Reuters/PIXSELL
12.05.2017.
u 14:55

Clarkson je na Twitteru napisao da je upravo sreo podržavatelja Jeremyja Corbyna, a onda je iznenadio i Hrvate...

Jeremy Clarkson (57), Richard Hammond (47) i James May (54), bivše zvijezde BBC-jeve televizijske emisije 'Top Gear', danas 'Grand Tour', nastavljaju ludovati po Hrvatskoj.

Nakon što su sa svojim "bijesnim" automobilima zapalili sve do Novalje gdje su uživali u gemištima, nastavili su uživati u hrvatskoj hrani i prirodnim ljepotama.

No, Jeremy Clarkson se dotaknuo i politike. Naime, Crarkson je na svojem Twitter profilu objavio vrlo zanimljiv post. 

Clarkson je napisao da je upravo sreo podržavatelja Jeremyja Corbyna, vođu opozicije u Velikog Britaniji iz Laburističke stranke. 

- Upoznao sam Corbynovog obožavatelja. On stvarno misli da je Hrvatskoj bilo bolje za vrijeme Tita, napisao je Clarkson.

Na društvenim mrežama je pokrenuo lavinu komentara od hrvatskih fanova, koji su u ovo vrijeme političkih previranja posebno osjetljivi na ovakve teme...

Komentara 122

Avatar bukovica.tg
bukovica.tg
15:33 12.05.2017.

je..... vas tito

ST
stefj
15:59 12.05.2017.

Tito i komunizam kod nas su religija, a ne društveni poredak. Tako da imamo gorljive obožavatelje komunizma, to vam dođe nešto kao ekstremni islamisti... U komunizmu smo većinom svi bili teška sirotinja, no nije bilo niti ničega za kupiti pa se razlike nisu toliko vidjele... Carina i porez kod uvoza su bili 100%, a puno toga se niti nije smjelo uvesti da se štiti "domaća" proizvodnja. A kvaliteta te domaće proizvodnje je bila uglavnom katastrofa... Ljudi se vole sjećati one jedne, jedne i pol godine kada je došao Marković, prije nego se sve raspalo. Čim je postavila odgovornost, da se može potrošiti koliko se zaradi, 2/3 Juge je propalo i da bi se održala politika, Srbija je uništila monetarni sustav... Danas se nastavlja s tim komunističkim forama, da drugi troše više nego nekolicina zaradi, pa na tržištu tonemo sve više i pitanje je kada će sve puknuti...

Avatar plavusha_1984
plavusha_1984
15:46 12.05.2017.

Svaki normalan čovjek je u čudu kako netko može Titu voljeti i braniti. Ali ne Jeremy kako su pojedinci dobivali stanove, besplatno ljetovanje, zimovanje, milijardu beneficija za 0% rada.... A trebali su samo biti protiv Hrvatske , što prodanim dušama nikad nije teško. Takvi nisu razmišljali i još ne razmišljaju o prognanima i ubijenima, bitno da je njima bilo dobro....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije