Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iznenađenje

Bivša ekipa 'Top Geara' stigla u Zadar, obožavatelji ih odmah 'zaskočili'

Foto: Dino Stanin/Pixsell
1/24
09.05.2017.
u 15:06

Jeremy Clarkson, Richard Hammond i James May svojim jurilicama su stigli u Zadar i iznenadili Zadrane kojima su rado podijelili autograme

Zadrani su se iznenadili kad su jutros na ravi ugledali poznatu trojku - Jeremyja Clarksona, Richarda Hammonda i Jamesa Maya. Nakon što su izbačeni iz BBC-jevog "Top Geara" pokrenuli su svoj show "The Grand Tour" koji snimaju i u Hrvatskoj.

Odmah nakon što su parkirali svoje jurilice u Zadru su ih zaskočili obožavatelji, a oni su strpljivo podijelili autograme i razmijenili nekoliko rečenica sa svima, prenosi Zadarski list.

Nnakon kratkog druženja uputili su se na otok Pag gdje su snimali kadrove nove sezone ove popularne serije. Iako je veći dio epizode snimljene na cesti između Žigljena i Novalje dobro čuvana tajna, neslužbeno smo doznali zgodan detalj kako opasne scene snimaju kaskaderi s gumenim maskama trojice glavnih glumaca.

Da su stigli u Hrvatsku Clarkson se pohvalio na  Instagramu i objavio je fotografiju s Plitvica. Njihov novi show, u kojem obilaze najpoznatije svjetske destinacije, za 250 milijuna dolara kupio je Amazon.

 

 

 

 

 

 

Komentara 1

BU
budagigo
16:16 09.05.2017.

Top gear je izuzetno los i negledljiv otkada su ga clarkson i frendovi napustili.prema njima novi voditelji sliče na amatere.lik priča sa poznatim gostom pa zastane ne zna šta bi ga pitao.pitanja dosadna i neduhovita,usiljeni razgovori,sve u svemu loše.pogledao jednu i to je to.za razliku od top gira uživao sam gledajuči prvu sezonu the gt i jedino mi malo fali stig makar niti amer nije loš.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije