Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
i dalje prepucavanje

J. Kosor prozvala Tadića da o njoj govori seksistički

\'01.04.2011., Smederevo, Srbija - Predsjednica Vlade Republike Hrvatske Jadranka Kosor sastala se s predsjednikom Republike Srbije Borisom Tadicem i predsjednikom Vlade Republike Slovenije Borutom Pa
HaloPix/PIXSELL
03.09.2011.
u 18:09

Podsjećam ga da mi u Hrvatskoj imamo zakon koji zabranjuje takav odnos prema ženama, kazala je.

TOVARNIK - Zadnja dva dana predsjednik Tadić govori o meni, a to već postaje fenomenološki jer o meni uvijek govori kada se susretne s Josipovićem. Morat ću s njim o tome porazgovarati. Ona izjava o ljubljenu zvuči mi seksistički. Podsjećam ga da mi u Hrvatskoj imamo zakon koji zabranjuje takav odnos prema ženama. Ja sam ga čak i pisala, kazala je hrvatska premijerka danas u Tovarniku gdje je otvorila festival voćnih rakija i pekmeza i izložbu bundeva, odgovarajući na pitanje što misli o Tadićevoj izjavi kako bi se radije ljubio s njom nego s predsjednikom Josipovićem.

J. Kosor dalje je rekla kako je Tadić mislio na neke svoje ministre kada je rekao da ne voli političare koji veličaju osuđene ratne zločine. Jadranka Kosor najavila je da će Vlada pronaći novac za namirenje štete od suše koju su seljaci pretrpjeli.

- Jedini program oporbe je prigovaranje i cendranje, a mi radimo i radit ćemo do zadnjeg trenutka, do izbora. Za dvije godine smo napravili puno toga od projekta Brijuni do kanala Dunav-Sava - rekla je premijerka odgovarajući na pitanje kako gleda na kritike oporbe da vladajući stalno polažu kamene temeljce, a rezultata je malo. Premijerka Kosor se u Tovarniku susrela i s Tihomirom Purdom.

Ključne riječi

Komentara 722

OB
-obrisani-
19:52 03.09.2011.

. .##########....Sinko moj, tko je vidio na ludu ovcu staviti zvono...########## . To mi je moja pokojna baba sto puta rekla......

Avatar Snijeg
Snijeg
20:04 03.09.2011.

glupa

OB
-obrisani-
19:14 03.09.2011.

Bravo ruzo nasa Hrvatska!!Bravo Jadranka!!!Super si mu rekla..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije