Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Danska policija:

Između dva napada u Kopenhagenu napadač većinu vremena proveo u internet kafiću

danska policija
Foto: Reuters/PIXSELL
16.02.2015.
u 15:38

Istražitelji su utvrdili da je El-Hussein između 20 i 22 sata bio u internet kafiću u ulici Nørrebrogade u okrugu Nørrebro

Omar El-Hussain za kojeg se vjeruje da stoji iza dva napada u Kopenhagenu tijekom vikenda većinu vremena između napada proveo je u internet kafiću, izvijestile su vlasti na današnjoj konferenciji za medije, javlja bnonews.

Istražitelji su utvrdili da je El-Hussein između 20 i 22 sata bio u internet kafiću u ulici Nørrebrogade u okrugu Nørrebro. Napad u kulturnom centru gdje održavala debata o bogohuljenju dogodio se u subotu oko 15 i 33 sati, a napad na sinagogu dogodio se otprilike 45 minuta iza ponoći u nedjelju.

Danska policija je još ranije izvijestila da je napadač sa mjesta događaja pobjegao u vozilu koje je ukrao. Nakon toga napustio je vozilo i pozvao taksi koji ga je odveo do zgrada u Mjølnerparkenu u Nørrebrou. To područje napustio je oko 16 i 37 sati. Zasad jedino nije potvrđeno gdje se nalazio između 16 i 37 i 20 sati.

Danska policija je u ponedjeljak također izvijestila da se očekuje da će petoricu policajaca koji su ustrijeljeni tijekom napada u sljedećim danima pustiti iz bolnice. 

>> Novi napad u središtu Kopenhagena: Jedna osoba poginula, ranjeno dvoje policajaca 

>> U napadu u Kopenhagenu poginuo muškarac, ranjeno troje policajaca

Komentara 3

MP
mazal.peemag
23:27 16.02.2015.

dajte im samo azile i socijale muslicima... vratit ce vam oni to...

PA
pahulja
15:23 17.02.2015.

Sve arapske zemlje su uvijek bile destabilizirane, s tim da sad muslimani po prvi puta mogu sjesti na brod i doci u Evropu sto masovno i rade. Kad je to muslimanski svijet funkcionirao? Nikada.

PA
pacoje
00:10 17.02.2015.

sve arabske zemlje koje su destabilizirane, su zrtve zapadne agresije, bilo je malo arapa, i muslimana u zapadu sve dok nije bilo agresija na njihovim drzavama,a sada,i mnogi krscani se konvertiraju u muslimane,jer vide u islamu istinu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije