Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivo Josipović:

O Crnoji se ne sastanči u uredu premijera već u Karamarkovu uredu. Je li to znak tko je glavni u Vladi?

Ivo Josipović
Foto: Anto Magzan/Pixsell
28.01.2016.
u 09:18

Smatra da cijela priča o Registru izdajnika najviše odgovara predsjednicima HDZ-a i SDP-a, Tomislavu Karamarko i Zoranu Milanoviću.

Bivši predsjednik Hrvatske Ivo Josipović u kolumni na portalu Autograf napisao je da želi znati što predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović misli o Registru izdajica čiju izradu je najavljivao ministar branitelja Mijo Crnoja

"Nisam jedini koji želi čuti njen stav i molim je javno da ga konačno kaže. Riječ o stvari o kojoj dramatično ovisi kakva će Hrvatska biti sutra i predsjednica je ne može odšutjeti, ni za ljubav Bujanca, Šeparovića, Tomca i drugih sličnih visokih uzvanika s njene inauguracije", napisao je Josipović koji je uočio još jedan detalj s jučerašnjeg maratonskog vijećanja u Vladi o ministarskoj sudbini Mije Crnoje. 

"Znakovito je, ne sastanči se na tu temu u uredu premijera, već u Karamarkovu uredu. Je li to znak tko je ipak glavni u Vladi", pita se Josipović koji smatra da cijela priča o Registru izdajnika najviše odgovara predsjednicima HDZ-a i SDP-a, Tomislavu Karamarku i Zoranu Milanoviću jer ih obojicu čekaju unutarstranački izbori. 

"Obojici paše ideološka konfrontacija u kojoj oni, i po svojoj naravi, i po poziciji na kojoj se nalaze, svojoj stranačkoj publici sebe mogu prodati kao zadnju liniju obrane, kako kažu, od ustaša, komunista, izdajnica lopova, jugočetnika ili koga već", piše Josipović. 

>>Mijo Crnoja podnosi ostavku, novi ministar stiže iz Tigrova?

>>Nije ni trebao postati ministar

Komentara 51

FO
ForeignLegion1987
09:31 28.01.2016.

ha ha ha oglasio se i ovaj salabaj zer,,uvijek je bio nitko i nista a sada pogotovo,,koga briga sta misli netko tko je nitko

LU
Lujo123
09:26 28.01.2016.

O Crnoji se ne sastanči u uredu premijera već u Karamarkovu uredu. Je li to znak tko je glavni u Vladi? ----------------------------------------------------- Važno je da ti već odavno nisi glavni! Hajd pati, pati!!

Avatar abakus
abakus
09:29 28.01.2016.

Vidim da novinare silno muči pitanje dominacije u Vladi. Mislim da biste rješenje na to prevažno pitanje mogli naći u talogu kave šalica koje su ostale iza ovakvih sastanaka i bilo bi stoga dobro u svrhe znanosti potkupiti konobaricu tako da ne opere te šalice već vam ih tajno dostavi nakon sastanka. Molim vas da nas promptno izvijestite o rezultatima, čim ih dobijete. Čiji je talog od kave dominantniji, pitanje je svih pitanja!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije