Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Ključ stabilnosti'

Dačić: Za Srbiju su prioritet dobri odnosi s BiH i Hrvatskom

02.07.2017.
u 17:04

Dačić je naglasio kako za Srbiju teritorijalni integritet BiH ostaje neupitan

Ministar vanjskih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je danas u Banjoj Luci kako je za njegovu zemlju prioritet održanje dobrih odnosa s Bosnom i Hercegovinom ali i Hrvatskom jer je to ključ stabilnosti za cijelu regiju.

"Prioritet nam je imati dobre odnose s BiH i postojanje dobrih odnosa u trokutu Srbija-BiH-Hrvatska", kazao je Dačić koji je u Banja Luku doputovao kao gost kongresa Socijalističke partije Republike Srpske.

Dodao je kako je vlasti u Beogradu važno očuvanje stabilnosti same BiH, iznoseći ocjenu kako je to moguće samo ako se poštuje načelo ravnopravnosti dvaju entiteta u toj državi te tri konstitutivna naroda koji tamo žive.

Dačić je naglasio kako za Srbiju teritorijalni integritet BiH ostaje neupitan.

Ključne riječi

Komentara 43

TI
Tixon
17:44 02.07.2017.

Znači . po ovim komentarima ne treba da imamo dobre odnose?Čovek je govorio o dobrim odnosima , a ne o ljubavi.

Avatar Idler 3
Idler 3
17:15 02.07.2017.

Ivice (ma prekrasno ime) daj me naj me....a kaj je s Kosovom i Crnom Gorom ?!

DU
Deleted user
10:20 03.07.2017.

Budimo realni, u Srbiji nema opozicije! Tamo su na vlasti radikali tipa Vučić, Šešelj, Nikolić i ovaj Dačić, bivša desna ruka diktatora S. Miloševića. Oni su svojevremeno pokušali Hrvatsku skratiti za trećinu i mi im to nismo zaboravili. Dok su oni na vlasti tamo nema govora o boljim odnosima s njima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije