Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odluka Predsjedništva

HSS podržao Zorana Milanovića kao kandidata za predsjednika

Zoran Milanović
Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/2
16.07.2019.
u 13:05

Vode se intenzivni razgovori s čelnicima ostalih stranaka Amsterdamske koalicije te vjerujemo da će i njihova stranačka tijela na vrijeme donijeti istu ili sličnu odluku, poručuju iz HSS-a

HSS je odlučio podržati Zorana Milanovića kao kandidata na izborima za predsjednika. 

"Predsjedništvo HSS-a na svojoj sjednici donijelo je prethodnu odluku kako će naša stranka podržati g. Zorana Milanovića kao kandidata na izborima za predsjednika Republike Hrvatske.

Vode se intenzivni razgovori s čelnicima ostalih stranaka Amsterdamske koalicije te vjerujemo da će i njihova stranačka tijela na vrijeme donijeti istu ili sličnu odluku.

S obzirom na Statutarnu proceduru, konačna odluka oko podrške kandidatu g. Zoranu Milanoviću bit će donesena kada je potvrde ostale stranke Amsterdamske koalicije te Glavni odbor HSS-a", priopćili su iz HSS-a.

Ključne riječi

Komentara 33

MS
Mr.Serator
13:14 16.07.2019.

Haha...koji hebacki vjetar u ledja... 🤣

MA
maki57
13:35 16.07.2019.

Jaka podrska...u svakoj zupaniji po jedan glas

Avatar Ernest_Fulir
Ernest_Fulir
14:13 16.07.2019.

Hihihihihihehehoohhahaha... e sad kad ga je Beljo Blaupunkt podrzao, sad moze biti miran, dobio je jos sigurno 6-7 glasova.. A najjace mi je ovo - vode se intenzivni razgovori medju celnicima “Amsterdamske koalicije”... molim..? Halo..? Sto je to Amsterdamska koalicija..? Neko jelo ili..? Usput... je l netko u zadnje vrijeme cuo ista o SDPu..? To je ona strancica sto je pompozno najavljivala veliki povratak nakon “uspjeha” na EU izborima... A di su nestali..? Samo Bauka salju u Otvoreno i to je to... Bero je jedva valjda docekao da Zoki preuzme ulogu dezurnog klauna na ljevici... pa sad valjda odmara...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije