Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAZLOG OTKAZA

HDZ-ovi gradonačelnici Škori otkazuju koncerte?

Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/3
08.08.2019.
u 14:08

Menadžment Miroslava Škore tvrdi da je Škoro ostao bez ljetnih koncerata u gradovima Imotskom i Našicama te u općinama Rugvica i Gradina

Pojedini HDZ-ovi gradonačelnici otkazuju koncerte Miroslavu Škori, nakon što je potkraj lipnja objavio predsjedničku kandidaturu, piše Novi list.

Menadžment Miroslava Škore tvrdi da je Škoro ostao bez ljetnih koncerata u Imotskom i Našicama te u općinama Rugvica i Gradina. Niti u jednom od tih slučajeva službeno objašnjenje nije bilo da je Škorina predsjednička kandidatura razlog otkaza.

Turistička zajednica Našica kazala je Škorinom menadžementu da "nisu uspjeli zatvoriti financijsku konstrukciju", a iz uprava nekih od spomenutih mjesta nisu dobili nikakvo obrazloženje.

Foto: Matija Habljak/PIXSELL

- Škoro na aktualnoj turneji posvećenoj 30. godišnjici pjesme ‘Ne dirajte mi ravnicu’ ne emitira s pozornice nikakve političke poruke. Zna pozdraviti organizatore, kao što je to bilo i u Trilju, ali to je sve. Na njegovim koncertima nema politike, to se strogo pazi. Škoro ne želi koncerte, uglavnom dogovorene prije nego što se kandidirao za predsjednika Republike, koristiti u predizborne svrhe", ističu u menadžmentu popularnog pjevača.

Posebno im je, inače, žao što je otpao nastup u Imotskom, odakle Škoro vuče podrijetlo. Prošle je godine on imao u Imotskom koncert u sklopu dočeka hrvatskog nogometnog reprezentativca Ante Rebića. Škorin menadžement navodi kako je Škoro nastupio besplatno, te je iz vlastitog džepa platio razglas.

Ove je godine koncert u Imotskom trebao biti 2. kolovoza, na Dan grada, dogovoreno je da također bude besplatan, ali mu je HDZ-ov gradonačelnik Ivan Budalić naglo otkazao. Škoru je zamijenio bend Vatra. 

"Rekli su nam tek da su odustali od koncerta, ništa više. Možemo zato samo nagađati o gradonačelnikovim motivima", ističu u Škorinom menadžmentu.

Komentara 39

Avatar Kokodrilo
Kokodrilo
15:31 08.08.2019.

Bas me zanima kako se kampanja i koncert mogu odvojiti. Skoro i njegova bratija bi i ovce i novce.

Avatar berija1
berija1
15:30 08.08.2019.

Javor se nadao da mu HDZ financira kampanju, dobro zaraditi na izbornoj promidzbi.

Avatar KALIMERO
KALIMERO
15:37 08.08.2019.

Da li nastupa u milanovicevim gradovima? Ima li sto poziva ili eventualnih otkazivanja kod njih? Milojko skoru da isti nije niti svjesan toga preko probne objave, preko media ugurao u utrku za predsjednika.Za sada za njega skoro dobro odraduje posao, a, a milance cvrsto trlja dlanove.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije